O-STA

Lyoness zmagal v Avstraliji

Avstralsko sodišče razglasilo nedvoumno odločitev: Lyoness ni piramidna shema.

Dunaj, 23. oktobra 2015. Leta 2014 je Avstralska komisija za konkurenco in potrošnike (ACCC) na pobudo tekmecev začela preiskovati poslovne aktivnosti Lyonessa v Avstraliji.

Izsledki preiskave ACCC so bili predloženi avstralskemu Zveznemu sodišču, ki je sedaj razglasilo jasno odločitev: Lyoness ni piramidna shema in ne sodeluje v nezakonitih prodajnih aktivnostih.

"Zavrnili smo vse obtožbe in jasno pokazali, da Lyoness spoštuje državne zakone," je zadovoljen dejal James O'Sullivan, upravni direktor Lyoness Australia.

O Lyoness

Skupina Lyoness je aktivna na treh poslovnih področjih in ima dve znamki: znamka Lyoness zajema nakupovalno skupnost in program zvestobe. Njuni ciljni skupini so potrošniki, ki želijo z nakupi s kartico Lyoness (cashback) prihraniti, in zvesti trgovci, ki želijo uporabljata mednarodni multi-sektorski program zvestobe. Znamka Lyconet zajema vse mrežne marketinške aktivnosti skupine Lyoness Group. Njene ciljne skupine so samozaposleni in podjetja. Skupina Lyoness je trenutno akivna v 46 državah na vseh kontinentih. Več kot 5 milijonov članov uživa prednosti Lyonness pri 50.000 zvestih trgovcih po vsem svetu. Več lahko preberete na www.lyoness.com.

Kontakt:

James O' Sullivan

Upravni direktor Lyoness Australia Pty LTD

E-Mail: office@lyoness.com.auX

Tel.: +61 2 9007 1000