O-STA

Lyoness in Dorna Sports predstavljata MotoGP™ cashback program

Lyoness in Dorna Sports S.L. krepita partnerstvo: potem ko je Lyoness že sponzoriral dirke MotoGP™v Spielbergu, Brnu in Aragonu, sta podjetji zdaj predstavili skupen cashback program. Navdušenci nad MotoGP™lahko tako izkoristijo privlačne nakupovalne ugodnosti po vsem svetu.

Doha, 27. 3. 2017. Tik pred začetkom nove sezone je bil javnosti v Katarju 24. 3. 2017 predstavljen nov MotoGP™Cashback program. V ospredju programa je Cashback Card kartica, ki navdušencem nad motornimi športi ponuja številne nakupovalne prednosti. Imetniki bodo za vsak nakup s svojo kartico pri 70.000 partnerskih podjetjih po vsem svetu na kartico prejeli 5 odstotkov vrednosti nakupa in zbirali točke Shopping Points, ki jih lahko unovčijo za posebne ponudbe pri partnerskih podjetjih. Imetniki MotoGP™Cashback kartic lahko hkrati prihranijo denar tudi pri nakupu vstopnic za MotoGP™in artiklov pri izbranih partnerjih v MotoGP™promocijskih območjih ter na spletu.

"MotoGP™Cashback kartica je še en mejnik v zgodovini našega podjetja," poudarja Hubert Freidl, glavni izvršni direktor Lyoness International AG. "Na tisoče ljubiteljev motornih športov lahko sedaj koristi prednosti naše nakupovalne skupnosti."

Pau Serracanta, izvršni direktor za komercialo pri podjetju Dorna Sports, je dodal: "Zelo sem zadovoljen z razvojem našega sodelovanja s podjetjem Lyoness. Zagon programa MotoGP™Cashback nam omogoča, da v sodelovanje pritegnemo tudi druge MotoGP™partnerje. To za vse nas odpira številne nove priložnosti."

Avstrijski veleposlanik v Katarju Willy Kempel je dejal: "Zelo sem zadovoljen, da lahko uspešno avstrijsko podjetje podprem pri njeni dejavnosti na področju mednarodnega športa. MotoGP™je v Katarju zelo uspešen, zato sem še toliko bolj vesel okrepljenega sodelovanja med podjetjema Lyoness in Doma Sports. Avstrijsko veleposlaništvo igra pomembno vlogo kot kontaktna točka za vsa avstrijska podjetja."

Registracija je odprta

Ljubitelji motornih športov iz Avstrije, Španije, Italije, Češke in Združenega kraljestva imajo sedaj na naslovu MotoGP-Cashback.com na voljo nakupovalni portal v njihovem nacionalnem jeziku, kjer se lahko pred dirkami registrirajo in zbirajo ugodnosti z nakupovanjem. V prihodnjih tednih bo spletna stran na voljo tudi v Nemčiji, na Madžarskem, v Sloveniji, na Portugalskem in na Slovaškem. Poleg tega bo v letošnjem letu ekipa programa MotoGP™Cashback prisotna na MotoGP™dirkah v Mugellu, Barceloni, Brnu, Spielbergu in Misanu. Obiskovalci se lahko hitro in preprosto registrirajo na terminalih, ki bodo postavljeni na prizoriščih.

Spletne strani za druge države, kjer poteka MotoGP™, bodo vzpostavljene v naslednjih dveh letih. Tisti, ki bi radi sodelovali, se lahko že sedaj predhodno registrirate na MotoGP-Cashback.com in do vzpostavitve spletnih strani za posamične države nakupujete na spletni strani Lyoness.com, kjer boste pridobili cashback in Shopping Points točke.

O podjetju Lyoness

Pod krovno znamko Lyoness je poslovna skupina svojo dejavnost razdelila na več znamk. Cashback Card kartica vključuje mednarodno nakupovalno skupnost. Ciljna skupina so potrošniki, ki bi radi prihranili denar (cashback in Shopping Points točke) z nakupovanjem v trgovinah z Lyoness Cashback kartico ali na spletu. Znamka Cashback Solutions sodeluje z vsemi podjetji, ki uporabljajo večsektorski program zvestobe. Ciljna skupina Lyconeta so samostojni podjetniki, ki bi radi vzpostavili svojo nakupovalno omrežje. Lyoness trenutno deluje v 47 državah na vseh kontinentih. Sedem milijonov članov uživa prednosti Lyonessa pri približno 75.000 partnerskih podjetjih po vsem svetu. Z inovativno aplikacijo za operacijska sistema iOS in Android se Lyoness uveljavlja pri Nakupovanju 4.0. Več informacij je na voljo na www.lyoness.com.

Kontakt:

Silvia Kelemen Weihs

Vodja odnosov z javnostmi

Lyoness Group AG

Tel.: +43 (0) 664/85 55 241