O-STA

Prvo predvolilno srečanje Marjana Šarca in kandidatov Liste Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!

V ponedeljek, 15. septembra, se se v Podgorju v gostilni Pri Slavki zbrali krajani , ki so prišli zaželeti svojemu kandidatu za župana Marjanu Šarcu, mirno in uspešno predvolilno kampanjo. Ob prijetnem druženju s svojimi podporniki je Marjan Šarec podal pregled dosedanjega dela in plane za NAPREJ. Dobro razpoloženje so popestrili zvoki ansambla Veseli muzikantje.

Marjan Šarec, pobudnik in ustanovitelj ter predsednik liste Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, se je zahvalil vsem svojim podpornicam in podpornikom ter izrazil veselje, da se je ob prvem predvolilnem srečanju zbralo toliko ljudi, ki dobro mislijo in želijo vse najboljše za občino Kamnik.

"Lahko smo ponosni na to, kar smo naredili, da smo v Kamnik pripeljali transparentnost, preglednost, da smo delali po zakonodaji. Kljub težkim časom, ki so čedalje hujši, smo naredili veliko. Največja investicija, ki je posredno ali tudi neposredno povezana z vašim krajem je uspešna obnova osnovne šole Toma Brejca. Projekt šol je bil resnično zahteven, veliko stvari je bilo potrebno storiti. Z direktorjem Ivanom Kendo velikokrat rečeva, da nisva imela kaj prijeti v roke. Skoraj vse je bilo potrebno preprojektirati, da je vaša šola lahko ugledala luč sveta, sicer bi se lahko zgodilo, da šole ne bi obnovili še naslednjih deset let. Izredno sem ponosen na to šolo, da smo jo lahko naredili v tako kratkem času, kljub temu, da so mnogi rekli, da ne bo nič. Prav tako je bil prisoten dvom v mnoge stvari, med drugim tudi dvom v projekt kanalizacije, pa je vseeno projekt v tem trenutku v polnem teku.

Ko boste glasovali, se zavedajte, da je le s pravimi ljudmi to mogoče narediti. Doslej smo dokazali, da ZNAMO, da ZMOREMO in da HOČEMO! Vaš kraj se bo razvijal toliko, kot bodo sposobni vaši svetniki in na naši listi sta dva iz vašega kraja. Vabim ju na oder, da se kratko predstavita. To sta Gašper Petek in Urban Bergant.

Urban Bergant: "Všeč mi je razvoj kulture in Kamnika na splošno. Ko je Marjan prevzel vodstvo občine, je Kamfest dodatno pridobil na veljavnosti in Kamnik na prepoznavosti, to pa je za vse nas izrednega pomena. Trudil se bom po svojih najboljših močeh prisevati k napredku Kamnika."

Gašper Petek: " Kot svetnik se bom trudil po svojih najboljših zmožnostih na vseh področjih, kjer bo potrebno. Posredoval bom želje ljudi v občinski svet, da bom dejansko pripomogel k pozitivnemu razvoju Kamnika in zadovoljstvu občanov."

Župan Marjan Šarec se je zahvalil obema in dodal: " Kot sta povedala vaša svetnika, delali bomo kot znamo: z energijo, voljo, zagnanostjo in vaša oziroma naša dolžnost je, da gremo 5. oktobra na volišče, sicer bodo drugi odločali namesto nas. Iz kavča se volitev ne dobi. Volitve se dobijo tako, da se gre na volišče.

Za nas lahko glasujete, ko boste glasovali za župana, številko 7 in ko boste glasovali za Listo Marjana Šarca, številko 15. To povejte vsem, ki imajo voljo in željo voliti, kajti tisti, ki ne voli, nima pravice niti kritizirati. Torej, če boste volili, nas boste lahko potem lahko tudi polnopravno kritizirali. Zahvaljujem se vsem vam in tudi naši ekipi, ki se trudi in dela prostovoljno, kajti plačana vojska ni bila nikoli dobra, to vemo, vedno morata biti prisotna srce in duša," je svoje misli sklenil vaš kandidat za župana Marjan Šarec.