O-STA

Štirinajsto predvolilno srečanje Marjana Šarca in kandidatov Liste Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!

V sredo, 1. oktobra, se je v Stranjah pred gasilskim domom zbralo lepo število ljudi, ki so prišli svojemu kandidatu za župana Marjanu Šarcu zaželeti uspešno in zmagovito kampanjo. Ob prijetnem druženju s podporniki je Marjan Šarec podal pregled dosedanjega dela in plane za NAPREJ. Odlično razpoloženje so popestrili veseli zvoki ansambla Domačini.

Marjan Šarec, pobudnik in ustanovitelj ter predsednik liste Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, je izrazil veselje, da se prisotni zavedajo pomembnosti letošnjih volitev.

"Zadeve niso enostavne kot mislijo nekateri. Nekateri kandidati obljubljajo nemogoče, stvari, ki niso v skladu z zakonodajo. Mi smo štiri leta stvari spravljali v red in menimo, da si zaslužimo mandat, da bomo lahko nadaljevali z delom za dobro vseh. Vaš glas, ne bo vržen stran, to vam obljubim. Ne dovolimo, da se preteklost vrača, preteklost naj ostane preteklost. Mi pa pojdimo naprej z listo Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!," je med drugim povedal kandidat za župana Marjan Šarec in požel glasen aplavz.