O-STA

Trinajsto predvolilno srečanje Marjana Šarca in kandidatov Liste Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!

V ponedeljek, 29. septembra, se je v Nevljah pred trgovino Mavrica zbralo lepo število ljudi, ki so prišli svojemu kandidatu za župana Marjanu Šarcu zaželeti uspešno in zmagovito kampanjo. Ob nadvse prijetnem druženju s krajani je Marjan Šarec podal pregled dosedanjega dela in plane za NAPREJ. Odlično razpoloženje so popestrili veseli zvoki ansambla Ognjeni muzikantje.

Marjan Šarec, pobudnik in ustanovitelj ter predsednik liste Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, je izrazil veselje, da se prisotni zavedajo pomembnosti letošnjih volitev.

"V štirih letih smo z ekipo nabrali dovolj izkušenj, da vem, da so vsi naši načrti za prihodnost realni. Ko bo država sprostila odločbe, bomo tukaj začeli s kanalizacijskim omrežjem, ureditvijo varne šolske poti ter avtobusne postaje in podobno. Ne dajemo praznih obljub, ker obljubljamo le trdo, pošteno, predano in pregledno delo tako, kot smo delali do sedaj, v dobro celotne občine in vseh občank in občanov. Izkazalo se je, da smo v preteklem obdobju, kljub razmeram današnjega časa, naredili veliko. V kolikor vam v nedeljo, 5.10. ne uspe, greste lahko že z jutrišnjim dnem na predčasne volitve ter obkrožite številko 7 za župana in številko 15 za Listo Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK! Še naprej se bomo trudili za vas in z vami," je med drugim povedal kandidat za župana Marjan Šarec.