O-STA

Petnajsto predvolilno srečanje Marjana Šarca in kandidatov Liste Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!

V četrtek, 2. oktobra, se je v Volčjem potoku pri gostilni Bambi zbralo lepo število ljudi, ki so prišli svojemu kandidatu za župana Marjanu Šarcu zaželeti zmagovito kampanjo. Ob prijetnem druženju s podporniki je Marjan Šarec podal pregled dosedanjega dela in plane za NAPREJ. Odlično razpoloženje so popestrili veseli zvoki ansambla Domačini.

Marjan Šarec, pobudnik in ustanovitelj ter predsednik liste Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, je izrazil veselje, da se prisotni zavedajo pomembnosti letošnjih volitev.

"Kot primer dobre prakse po mnenju protikorupcijske komisije, ki smo jo imeli v hiši celo leto, smo več kot dokazali, da smo delali pošteno in pregledno. Kljub začetnim težavam, smo naredili veliko. Vse zadeve smo uredili do te mere, da lahko z novim mandatom, če ga dobimo, resnično in smelo nadaljujemo s svojim delom, kot doslej, kot je prav za vse občanke in občane, da lahko končno delamo za našo skupno svetlo prihodnost.

Bistveno je, da poleg številke 7 za župana, obkrožite tudi številko 15 za Listo Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, kajti vse tisto, kar želimo še narediti, lahko naredimo le s takim občinskim svetom, ki bo upošteval županove predloge. Ne vračajmo se nazaj na stare tirnice, ne dopustimo, da se preteklost vrača. Treba je živeti v sedanjosti, misliti pa na prihodnost. Pojdimo na volitve, da bo prava demokracija začela delovati! Hvala za vaše glasove in se vidimo 5.oktobra," je med drugim povedal kandidat za župana Marjan Šarec in požel glasen aplavz.