O-STA

Šestnajsto predvolilno srečanje Marjana Šarca in kandidatov Liste Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!

V četrtek, 2. oktobra, se je v Tunjicah pri gostilni Slanovec zbralo lepo število ljudi, ki so prišli svojemu kandidatu za župana Marjanu Šarcu zaželeti uspešno kampanjo. Ob prijetnem druženju s podporniki je Marjan Šarec podal pregled dosedanjega dela in plane za NAPREJ. Odlično razpoloženje so popestrili veseli zvoki ansambla Domačini in tria Žamet.

Marjan Šarec, pobudnik in ustanovitelj ter predsednik liste Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, je izrazil veselje, da se prisotni zavedajo pomembnosti letošnjih volitev.

"Cel mandat smo spravljali skupaj, kar je prejšnje vodstvo izpustilo iz kamniških rok. Veliki planini smo namenili veliko pozornosti in dela in tako bo tudi v naslednjem mandatu, da jo bomo lahko postavili na mesto v turizmu, ki si ga zasluži. Velika planina ima svetlo prihodnost, seveda, pa bi nam zelo pomagalo, če bi se v celotni državi zadeve izboljšale.

Tudi v Tunjicah se je z našim prihodom začelo premikati naprej. Dobili boste kanalizacijo in kmalu tudi cesto, ki bo pripomogla k razvoju vašega okraja. Zlatih cest vam nisem in vam jih ne bom obljubljal, lahko pa obljubim, da bomo trdo in pošteno delali. Prišli smo med vas, da se pogovorimo kako naprej. Delali bomo tako kot doslej, odgovorno in preudarno, predvsem s financami, narediti s čim manj denarja, čim več. Vašega glasu ne potrebujem le jaz, temveč tudi Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, da bo občinski svet lahko enotno deloval za dobro ljudi. Če si občinski svetnik, ne pomeni, da si pri koritu. Vsi naši kandidati za občinske svetnike se zavedajo pomembnosti in častnosti tega služenja skupnosti," je med drugim povedal kandidat za župana Marjan Šarec in požel glasen aplavz.