O-STA

Družabno srečanje Marjana Šarca in kandidatov Liste Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!

V petek, 3. oktobra, se je pred trgovino Eurospin zbrala precejšnja množica ljudi, ki so prišli svojemu kandidatu za župana Marjanu Šarcu zaželeti zmago na volitvah. Ob nadvse prijetnem druženju s podporniki je Marjan Šarec podal pregled dosedanjega dela in plane za NAPREJ. Odlično razpoloženje je popestril zabavni program z Denisom Avdićem in Goranom Završnikom ter veselimi zvoki ansambla bratov Poljanšek, ansambla Špica, Klape Mali Grad, ansambla Ognjeni muzikantje, ansambla Poljanšek, ansambla Domačini, ansambla Jodel Express, ansambla Veseli Podgorci, ansambla Veseli muzikantje, ansambla Mladi orli, ansambla Viharnik in ansambla Šus.

Marjan Šarec, pobudnik in ustanovitelj ter predsednik liste Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, je izrazil iskreno veselje, da se vsi prisotni zavedajo pomembnosti letošnjih volitev in da so se odzvali v tako velikem številu.

"Ko sem pred štirimi leti vstopil v politiko, sem vanjo stopil, da bi spreminjal stvari na bolje. Zgodba ni bila lahka, kajti nekateri, ki so me takrat zvabili v politiko, so mislili da, bom delal po njihovih navodilih, da bom samo lutka v njihovih rokah. To sem kmalu ugotovil in si rekel: "Tako ne bo šlo. Treba bo delati drugače." Zato sem ubral svojo pot, zbral svojo ekipo, s katero smo začeli projekte, ki jih danes lahko vidite narejene. Pot je bila težka. 100 dni miru, kot se reče, na začetku nismo imeli. Takoj so nas zaželi napadati, vendar to nas je še bolj utrdilo in še bolj smo vedeli, da smo na pravi poti. Na pravi poti smo še danes.

Leta 2010 in leta 2014 je v Kamniku bistvena razlika. Kamnik je bolj odprt, Kamnik je zadihal, čeprav še ne toliko, kot bi si želeli in to je razlog, da s svojo listo Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK! ponovno kandidiram. Imamo mestno turistični avtobus, turistični projekt Okusi Kamnika, o Kamniku se veliko pozitivnega piše tudi v medijih, o razvoju in napredku. Zgradili smo Osnovno šolo Toma Brejca, za katero so nam rekli, da je ne bomo. Pa jo imamo. Šola danes stoji. 10 let se je govorilo o Spominski sobi Rudolfa Maistra. Tudi ta danes stoji. Rudolf Maister, naš veliki rojak, bi bil ponosen na to, da lahko obiskujemo njegovo rojstno hišo. Ne bom našteval vseh projektov, to vse ste si lahko prebrali v brošurah in videli na lastne oči.

Pomembno je, da smo danes tukaj zato, ker se ne bi radi vračali v preteklost. Ne bomo vračali Kamnika Kamničanom, kajti Kamnik je kamniški! Kamnik je vedno bolj kamniški! Zakaj? Zato, ker so v Kamniku dobrodošli vsi, ne glede na narodnost, ne glede na raso in ne glede na vero. Vsi skupaj ustvarjamo v Kamniku in vsi skupaj gremo tudi na volitve 5. oktobra. Zmaga ni nikoli vnaprej dobljena. Boriti se je treba do konca in vaša naloga je, tokrat zares, da greste v čim večjem številu na volitve in obkrožite številko 7 za župana in številko 15 za Listo Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK! Živimo v sedanjosti, vendar krepko mislimo tudi na prihodnost. Mislimo na vse, na najmlajše, najstarejše, seveda pa tudi na tiste vmes. Ne dajem vam praznih obljub, kot jih nisem dajal leta 2010. Edina obljuba, ki jo lahko dam in je odvisna le od mene, je trdo in pošteno delo.

S poštenim delom se da narediti vse. Nepoštenje se slej ko prej konča. Zato drage podpornice in podporniki, ne vračajmo se nazaj, pojdimo naprej in 5. oktobra bo naša nedelja! Hvala lepa in SREČNO KAMNIK!," je povedal kandidat za župana Marjan Šarec in požel glasen in spodbuden aplavz.