O-STA

Drugo predvolilno srečanje Marjana Šarca in kandidatov Liste Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!

V torek, 16. septembra, se je v Šmarci pred trgovino Tuš zbrala množica ljudi, ki so prišli podpreti svojega kandidata za župana Marjana Šarca ter mu zaželeti uspešno predvolilno kampanjo. Ob prijetnem druženju s svojimi podporniki je Marjan Šarec podal pregled dosedanjega dela in plane za NAPREJ. Dobro razpoloženje so popestrili zvoki ansambla Mladi Orli.

Marjan Šarec, pobudnik in ustanovitelj ter predsednik liste Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, se je zahvalil vsem svojim podpornicam in podpornikom ter izrazil veselje, da se je ob tem predvolilnem srečanju v Šmarci zbralo toliko ljudi, ki dobro mislijo in želijo vse najboljše za občino Kamnik.

"V tem mandatu smo naredili precej, glede na okoliščine s pomanjkanjem sredstev in saj veste kakšna je situacija s financami. Delali smo odgovorno, pošteno in dvakrat smo obrnili vsak evro, da imamo danes kaj pokazati. Ne želim dajati praznih obljub, trosit rožic in neuresničljivih stvari, ker ne bi imelo nobenega smisla. Mislim, da lahko sami vidite, kaj smo naredili, katere projekte smo izpeljali. Danes se je pokazalo, da smo bili sposobni, da smo z našo ekipo naredili veliko, največ, kar smo lahko. Tudi za NAPREJ vam lahko obljubim, da bom še naprej delal kot doslej; predano, pošteno in odgovorno do celotne skupnosti. To je bistvo." je povedal kandidat za župana Marjan Šarec.