O-STA

Tretje predvolilno srečanje Marjana Šarca in kandidatov Liste Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!

V sredo, 17. septembra, so se v Srednji vasi ob trgovini zbrali domačini, ki so prišli zaželeti svojemu kandidatu za župana Marjanu Šarcu, uspešno predvolilno kampanjo. Ob prijetnem druženju s svojimi podporniki je Marjan Šarec podal pregled dosedanjega dela in plane za NAPREJ. Dobro razpoloženje so popestrili zvoki ansambla Špica.

Marjan Šarec, pobudnik in ustanovitelj ter predsednik liste Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, se je zahvalil vsem svojim podpornicam in podpornikom ter izrazil veselje, da se je ob predvolilnem srečanju zbralo toliko ljudi, ki dobro mislijo in želijo vse najboljše za občino Kamnik.

"Veste, da smo bili med vami prisotni ves čas, da smo marsikaj postorili glede na to, koliko je bilo na voljo financ in politične volje. Menim, da ima Tuhinjska dolina lepo prihodnost predvsem zaradi dobrih ljudi. Moj način dela ni ravno pisarniški, temveč predvsem terenski. Tako tudi izvem iz prve roke za težave, ki jih z ekipo skušamo sproti reševati. Veliko smo naredili, veliko še bomo.

V Tuhinjski dolini je glavni projekt, ki nas čaka, začetek izgradnje kanalizacijskega omrežja, kot že teče na območju Tunjic in Kamniške Bistrice. Upam, da bodo te odločbe, ki jih čakamo s strani Republike Slovenije, res izdane kot je bilo obljubljeno in, da bomo s tem lahko čimprej začeli, da v te kraje pripeljemo osnovno infrastrukturo. Mi se bomo trudili po najboljših močeh z najboljšimi ljudmi, ki jih imamo na voljo. Med svetniki na Listi Marjana šarca - NAPREJ KAMNIK! nihče ne vpraša kolikšna je sejnina, temveč, kaj lahko naredi. To se mi zdi tudi bistveno. Volitev pa ne bomo dobili, če bomo doma, temveč, če bomo šli na volišče in obkrožili, za Listo Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK! številko 15 in za mene kot kandidata za župana številko 7. Zmaga ni zagotovljena sama po sebi, zanjo se je treba truditi. Mi smo se za zmago trudili štiri leta in se bomo še naprej," je povedal kandidat za župana Marjan Šarec.