O-STA

Prvi vseslovenski natečaj Rock&walk Slovenia 2014

(Ljubljana, 22.9.2014) - Danes se v okviru Uličnega festivala in Evropskega dneva brez avtomobila, v Ljubljani odvija prvi vseslovenski natečaj ROCK & WALK SLOVENIA 2014, ki ga organizira društvo Planet Zemlja v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana. Z natečajem želi organizator skozi nastope mladih, še neuveljavljenih rock skupin, opozoriti na kvaliteto bivanja prihodnjih generacij, ki se bo odražala v dejanjih vseh ki že spreminjamo ta svet glede na svoje potrebe. Glasbeniki so na prizorišče prišli peš in s tem pokazali, da jim ni vseeno!

Glasbeniki so ena izmed mobilnih skupin prebivalstva in prav je, da se zavedajo svojih vplivov na okolje, ob tem pa razmišljajo o alternativah. Ob tem je hoja gotovo ena izmed okolju prijaznejših načinov mobilnosti in zato je ta dva "elementa" organizator izbral za srce pilotnega projekta, ki bo - glede na dober odziv - lahko postal eden tistih projektov društva Planet Zemlja, s katerim bo javnost ob podobnih priložnostih kot je današnji dan brez avtomobila, opozarjal na pomen odnosa do okolja.

Zadnji nastopi skupin se bodo na Cankarjevi ulici še vrstili, o zmagovalcu in nagradi pa bo javnost obveščena po zaključku dogajanja.

Za morebitne objave se vam najlepše zahvaljujemo.

www.planet-zemlja.org

Ker nam ni vseeno!

--

    vseslovenski natečaj

    ROCK & WALK SLOVENIA 2014,

    Ljubljana, 22.9.2014

    organizira društvo Planet Zemlja

    www.planet-zemlja.org

    Ker nam ni vseeno!