O-STA

Sedmo predvolilno srečanje Marjana Šarca in kandidatov Liste Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!

V torek, 23. septembra, se je v Kamniku pri Cesarju zbralo lepo število ljudi, ki so prišli podpreti svojega kandidata za župana Marjana Šarca ter mu zaželeti zmagovito in kar se da mirno kampanjo. Ob prijetnem druženju s krajani je Marjan Šarec podal pregled dosedanjega dela in plane ZA NAPREJ. Odlično razpoloženje so popestrili veseli zvoki ansambla Špica.

Marjan Šarec, pobudnik in ustanovitelj ter predsednik liste Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, se je zahvalil vsem svojim podpornicam in podpornikom ter izrazil veselje, da se je na tem sončnem predvolilnem srečanju zbralo toliko ljudi, ki se zavedajo pomembnosti teh volitev ter želijo Kamniku le najboljše.

"Zelo sem vesel, da vas je toliko prišlo sem k Cesarju, da nas podpirate in da tistim, ki ste me pred štirimi leti podprli, danes zagotovo ni žal. Tudi meni ni žal, da sem pred štirimi leti kandidiral, čeprav se je vmes dogajalo veliko, tudi nekaj očitkov, kritik in tudi kakšna laž. Slabo se pozabi in človek si zapomni le kar je dobrega in verjamem, da smo v tem času naredili veliko dobrega. Trdim, da smo naredili več, kot bi bilo pričakovati tudi v kakšnih boljših časih, kajti delali smo za Kamnik, za celotno občino, z dušo in srcem. Pri nas so bila vrata odprta vsakomur, ne glede na to ali smo se srečali prvič ali pa smo se poznali že prej. To se mi zdi bistveno, da delamo pošteno, ponosno in da delamo za naše skupno dobro. Tega danes manjka povsod.

Tudi naslednja štiri leta, če boste le vi tako hoteli, bomo delali za napredek Kamnika, preudarno, pošteno in odgovorno. Kamnik nam je že uspelo postaviti na turistični zemljevid Slovenije in vem, da bo to uspevalo tudi v prihodnje. Turizem je tisto, kar Kamnik lahko pelje naprej in mu omogoči razvoj in razcvet.

Naredili bomo še marsikaj drugega, ne bomo pa dajali nerealnih obljub. Pred 4 leti sem dal eno samo obljubo, ki je edina možna in realna. To je moje trdo, pošteno in preudarno delo. To obljubo dajem tudi danes, kajti to obljubo je edino možno uresničiti, ker je edino to odvisno samo od mene," je povedal kandidat za župana Marjan Šarec.