O-STA

Osmo predvolilno srečanje Marjana Šarca in kandidatov Liste Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!

V sredo, 24. septembra, se je na Duplici na športnem igrišču zbrala množica ljudi, ki so prišli svojemu kandidatu za župana Marjanu Šarcu zaželeti zmagovito kampanjo. Ob prijetnem druženju s krajani je Marjan Šarec podal pregled dosedanjega dela in plane za NAPREJ. Odlično razpoloženje so popestrili veseli zvoki ansambla Domačini.

Marjan Šarec, pobudnik in ustanovitelj ter predsednik liste Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, se je zahvalil vsem svojim podpornicam in podpornikom ter izrazil veselje, da se je na tem predvolilnem srečanju zbrala množica ljudi, ki se zavedajo pomembnosti teh volitev ter želijo le najbolje za občino Kamnik.

"Iskrena zahvala vsem, ki so odstopili zemljo, da bomo lahko dokončali pešpot od Qulandie proti severu mesta, temu se lahko reče konstruktivno sodelovanje. Če ni sodelovanja občank in občanov potem tudi občina ne more delovati, kajti župan in občani naj bi našli skupni jezik in lahko povem, da smo v preteklih štirih letih skupni jezik našli mnogokrat in tako smo lahko tudi marsikaj postorili. Na Duplici je že pridobljeno gradbeno dovoljenje za center Krajevne skupnosti, prizidek k šoli, kjer bo krajevna skupnost dobila svoje prostore, prostore kjer se bodo krajanke in krajani lahko srečevali, tako kot smo se srečali danes v tako velikem številu. Veliko smo v teh letih delali na infrastrukturi. Zgradili smo Osnovno šolo Toma Brejca, Spominsko sobo Rudolfa Maistra na Šutni, preplastitev tekaške proge na stadionu Prijateljstva in še mnogo več, kljub temu, da so mnogi govorili, da nam ne bo uspelo, da ne znamo. Vendar vse tiste cilje, ki smo si jih v okviru realnih zmožnostih zastavili, smo tudi izvedli. Tako bomo delali tudi naprej, po najboljših močeh. Danes vam lahko dam eno in edino obljubo in to je trdo, predano delo za celotno občino Kamnik. Le to obljubo lahko res izpolnim, za to pa potrebujem tudi vašo pomoč. Vsak glas šteje, zato vas srčno vabim, da se mi 5. oktobra pridružite na volitvah, obkrožite številko 7 za župana in številko 15 za Listo Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, listo, kjer smo zbrani ljudje, ki dobro mislimo in ne gledamo le na svoj žep in lastne interese. To je še najbolj bistveno v teh časih. Nobena zmaga ni samoumevna in vnaprej dobljena. 5. oktobra računamo na vas in vaš glas! Iskrena hvala za vašo spodbudo in zaupanje," je povedal kandidat za župana Marjan Šarec in požel glasen aplavz.