O-STA

Deveto predvolilno srečanje Marjana Šarca in kandidatov Liste Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!

V četrtek, 25. septembra, se je v Kamniku pred trgovino Tuš na Kranjski cesti zbrala množica ljudi, ki so prišli svojemu kandidatu za župana Marjanu Šarcu zaželeti uspešno kampanjo. Ob nadvse prijetnem druženju s krajani je Marjan Šarec podal pregled dosedanjega dela in plane za NAPREJ. Odlično razpoloženje so popestrili zvoki ansambla Viharniki.

Marjan Šarec, pobudnik in ustanovitelj ter predsednik liste Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, se je zahvalil svojim podpornicam in podpornikom ter izrazil veselje in iskreno navdušenje, da se je na tem predvolilnem srečanju zbrala tolikšna množica ljudi, ki se zavedajo pomembnosti teh volitev ter želijo le najbolje za občino Kamnik.

"To kar so leta 2012 zahtevali Vstajniki na cestah, smo mi naredili z našim prihodom na občino že leta 2010. Uvedli smo poštenost in preglednost, vse pogodbe so vam na ogled. Nič ni skrito, vse je javno, tako, da lahko kadarkoli, komurkoli pogledamo v oči. Naš kratek program si lahko pogledate na spletni strani www.marjan-sarec.si. Poudariti želim, da ne bom obljubljal veliko, le to, da bom delal kot doslej, kajti z ekipo nam je včasih uspelo narediti nemogoče stvari. Da pa bomo lahko tako delali naprej, potrebujemo vaš glas. Edina prava pot je NAPREJ! z energijo, voljo, zanosom. Ne bomo se ozirali nazaj. Na naši listi so zbrani ljudje, ki bodo delali za naše skupno dobro, za skupnost, ki ji pravimo občina Kamnik. Danes smo poleg številnih drugih nagrad, ki smo jih prejeli do sedaj, dobili tudi certifikat Mladim prijazna občina. To pomeni, da na nikogar nismo in ne bomo pozabili, ne na mlade, ne na starejše in ne na invalide," je med drugim povedal kandidat za župana Marjan Šarec in požel glasen aplavz.