O-STA

Deseto predvolilno srečanje Marjana Šarca in kandidatov Liste Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!

V četrtek, 25. septembra, se je v Palovčah na Rebri zbralo lepo število ljudi, ki so prišli svojemu kandidatu za župana Marjanu Šarcu zaželeti uspešno kampanjo in izraziti svojo zvesto podporo. Ob prijetnem druženju s podporniki je Marjan Šarec podal pregled dosedanjega dela in plane za NAPREJ. Odlično razpoloženje so popestrili veseli zvoki Tria Pero.

Marjan Šarec, pobudnik in ustanovitelj ter predsednik liste Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, se je zahvalil svojim podpornicam in podpornikom ter izrazil iskreno navdušenje, da se je na tem predvolilnem srečanju zbralo lepo število ljudi, ki se zavedajo pomembnosti teh volitev ter želijo le najbolje za občino Kamnik.

"Naredili smo precej, predvsem smo v teh štirih letih spodbujali in oživljali turizem. Tudi s turizmom se danes v tej občini da veliko narediti. To smo že mnogokrat dokazali in bomo še naprej," je povedal kandidat za župana Marjan Šarec in še dodal: "Ve se, da smo bili pri razpisih zelo striktni. Eno leto smo imeli v občini protikorupcijsko komisijo, ki ni ugotovila nobenih kršitev. Še več, bili smo pohvaljeni kot vzorčna občina, na kar sem še posebno ponosen."