O-STA

Enajsto in dvanajsto predvolilno srečanje Marjana Šarca in kandidatov Liste Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!

V petek, 26. septembra, se je v Špitaliču in Motniku zbralo lepo število ljudi, ki so prišli svojemu kandidatu za župana Marjanu Šarcu zaželeti uspešno kampanjo. Ob nadvse prijetnem druženju s krajani je Marjan Šarec podal pregled dosedanjega dela in plane za NAPREJ. Odlično razpoloženje so popestrili zvoki mladega ansambla Šus.

Marjan Šarec, pobudnik in ustanovitelj ter predsednik liste Lista Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, se je zahvalil svojim podpornicam in podpornikom ter izrazil veselje in iskreno navdušenje, da se je na tem predvolilnem srečanju zbralo lepo število ljudi, ki se zavedajo pomembnosti letošnjih volitev ter želijo, da gre Kamnik NAPREJ! po poti napredka.

"Ne smemo spati in se pritoževati. Da se, če se hoče. S predsedniki krajevnih skupnosti Špitalič in Motnik smo vedno odlično sodelovali in upam, da bo tako tudi v naslednjih štirih letih. Lahko smo ponosni na to, kar smo naredili. Verjetno ste odmevnejše projekte spremljali v medijih. Da pa bomo lahko nadaljevali z delom za skupno dobro vseh občanov in občank, je nujno, da na volitvah obkrožite številko 7 za župana in številko 15 za Listo Marjana Šarca - NAPREJ KAMNIK!, saj so na naši listi ljudje, ki bodo delali v skupno korist vseh. Ustanovil sem svojo listo, ker želim združiti ljudi, ki bodo delali srčno in le za skupno dobro. Menim, da mi je to resnično uspelo. Le združeni in enotni lahko dosežemo napredek, ki si ga vsi želimo," je med drugim povedal kandidat za župana Marjan Šarec in požel glasen aplavz.