O-STA

American Express Meetings & Events združuje moči z DoubleDutch, da bi uporabnikom zagotovil boljši vpogled v donos poslovnih srečanj

--Nova nadzorna plošča združuje podatkovne analize American Express Meetings & Events z merjenjem doživetij udeležencev, ki ga zagotavlja DoubleDutch, kar omogoča celostni vpogled v uspešnost dogodka--

--Podjetji imata tudi dogovor o aplikaciji za dogodke DoubleDutch, ki je najboljša v svojem razredu in bo posebej prilagojena za stranke American Express Meetings & Events--

LAS VEGAS, ZDA - (BUSINESS WIRE) - American Express Meetings & Events je danes napovedal, da združuje moči z DoubleDutch, globalnim ponudnikom mobilne tehnologije za dogodke, da bi ponudil ekskluzivno podatkovno nadzorno ploščo za organizatorje poslovnih srečanj. Nadzorna plošča združuje kvantitativne podatke American Express Meetings & Events z meritvami DoubleDutch, ki se osredotočajo na izkušnjo udeležencev. S preglednim vpogledom v ključne analitične podatke, ki so na voljo med samim dogodkom ali v času več dogodkov, lahko organizatorji bolje ocenijo celoten donos dogodkov in ugotovijo, katere dejavnike je potrebno prilagoditi, da bi izboljšali učinkovitost programa.

Kot del tega dogovora bo DoubleDutcheva aplikacija za poslovne dogodke uporabnikom na voljo neposredno prek American Express Meetings & Events. Ta aplikacija že uživa visok ugled v sektorju, saj na privlačen način omogoča družabno interakcijo med udeleženci dogodkov ter interakcijo udeležencev na področju relevantnih tem. Podatki, ki jih aplikacija zbira prek interakcije z udeleženci, so nato na voljo na nadzorni plošči in pomagajo organizatorjem, da še izboljšajo dogodek.

"Pospešiti želimo tehnološke inovacije, tudi prek sodelovanja z vodilnimi ponudniki v sektorju, da bi korenito spremenili doživljanje poslovnih dogodkov tako za organizatorje kot za udeležence," je dejal Issa Jouaneh, podpredsednik in generalni direktor American Express Meetings & Events. "Še posebej se osredotočamo na zagotavljanje podatkov o programih naših strank, na podlagi katerih je mogoče ukrepati; naše razumevanje doživljanja oblikovanja in nadzorovanja stroškov v kombinaciji s poročili o aktivnosti udeležencev, ki jih omogoča DoubleDutch, pa nam omogoča, da zagotovimo večdimenzionalno in učinkovito metodo merjenja in izboljšanja doživljanja dogodkov."

G. Jouaneh je dodal: "S tem, ko bomo v svoj portfelj rešitev dodali aplikacijo DoubleDutch, bomo lahko svojim strankam ponudili celosten nabor orodij, ki jih potrebujejo za celostno doživetje. Poleg pomoči pri načrtovanju in izvedbi lahko cilje svojih strank podpiramo tudi z vključevanjem neposrednega razvoja mobilnih rešitev v njihov program dogodka."

"Zelo smo veseli, da lahko sodelujemo z American Express Meetings & Events, ki je vodilno podjetje na področju organizacije dogodkov na svetu. Aplikacija DoubleDutch na zelo privlačne načine spodbuja razprave in aktivnost udeležencev, stranke American Express Meetings & Events pa jo bodo zdaj lahko izkusile tudi same," je dejal Lawrence Coburn, ustanovitelj in predsednik uprave DoubleDutch. "Z uporabo aplikacije DoubleDutch lahko organizatorji sprejemajo odločitve na podlagi informacij pridobljenih v realnem času, kar je trenutno ključna prednost na tem področju. Moč naših podatkov bo v kombinaciji z meritvami American Express Meetings & Events ponudila obogateno izkušnjo za naše skupne stranke."

Patentirana nadzorna plošča je intuitivno orodje, ki pregledno prikazuje podatke ter tako pomaga izmeriti dosežke in jih primerjati z zastavljenimi cilji sestanka. Prikazane meritve vključujejo stroške dogodka, prihranke in trajanje, podatke o udeležencih, interesih in mnenjih; pa tudi interaktivne meritve aplikacije.

Aplikacija DoubleDutch, ki je kompatibilna z vsemi pametnimi telefoni, spodbuja bolj intenzivno sodelovanje udeležencev s pomočjo različnih komponent. Udeleženci se lahko povežejo med sabo na kraju dogajanja, ustvarijo svoje prilagojene programe na podlagi glavnega programa dogodka in prejemajo relevantna obvestila prek potisne pošte pred dogodkom, med njim in po njem. Aplikacija ima tudi elemente gamifikacije, vključujoč točke, značke in rezultatne liste; ankete v realnem času; in možnost povezave z uporabnikovimi profili na družabnih omrežjih ter objavljanja posodobitev. Uporaba aplikacije je enostavna tudi za organizatorje na kraju samem - od pošiljanja predhodno programiranih sporočil do nepričakovanih nujnih sporočil o posodobitvah programa.

Te rešitve so sedaj ekskluzivno na voljo vsem strankam American Express Meetings & Events. Za več informacij se, prosimo, obrnite na MeetingsEvents.Solutions@aexp.com.

American Express Meetings & Events vabi obiskovalce IMEX America, da med 14. in 16. oktobrom 2014 obiščejo njihov razstavni prostor, št. 529, da izvejo več o aplikaciji in prilagojeni nadzorni plošči. Lepo vabljeni tudi na pogovor z naslovom "Aplikacije za dogodke in merjenje učinkovitosti sestankov", ki bo v torek, 15. oktobra med 10:30 in 11:00 potekal na razstavnem prostoru št. 529 in na katerem bodo prisotni tudi vodilni iz American Express Meetings & Events in DoubleDutch.

O American Express Meetings & Events

American Express Meetings & Events, ki je del American Express Global Business Travel, z dolgoletnimi izkušnjami, strokovnostjo in vodilnimi sposobnostmi, ki zajemajo vse od izvedbe programa do optimizacije proračuna, zagotavlja vplivna srečanja in izkušnje za svoje stranke. Njegova globalna ekipa se osredotoča na sestanke, izbiro lokacij, načrtovanje, pogodbena pogajanja, proračune za dogodke, nadzorovanje stroškov, pripravo poročil in primerjave z najboljšimi podjetji, nudi pa tudi strateško svetovanje in integracijo vodilnih tehnologij. Ta celosten pristop se osredotoča na ustvarjanje prepoznavnosti, prihranke in zagotavljanje učinkovitih dogodkov.

Z več kot 40 let izkušenj v sektorju in prisotnostjo v več kot 50 državah, ima American Express Global Business Travel enkratno sposobnost, da sestanke in dogodke vodi na lokalni, regionalni in mednarodni ravni po vsem svetu. American Express Meetings & Events sodeluje z ljudmi na vodstvenih položajih v lokalnem okolju, da svojim strankam ponudi še boljše storitve. Za več informacij o storitvah, ki jih ponuja American Express Meetings & Events, obiščite https://www.amexglobalbusinesstravel.com/meetings-and-events/

"American Express Meetings & Events" je storitev, ki jo zagotavlja American Express Global Business Travel ("GBT"). GBT je mešano podjetje, ki ni v popolni lasti American Express Company ali katere izmed njegovih podružnic ("American Express"). "American Express Global Business Travel", "American Express" in logotip American Express so zaščitene znamke American Express in njihova uporaba je omejena.

O DoubleDutch

DoubleDutch je večkrat nagrajen ponudnik mobilnih aplikacij za dogodke, ki se osredotoča na zbiranje in posredovanje podatkov iz dogodkov v realnem času. DoubleDutch, ki je na področje organizacije dogodkov prvi uvedel podatkovno tehnologijo, organizira dogodke za korporacije, društva, sejme in konference po vsem svetu. Navdušite udeležence in predstavite donos dogodka s patentirano aplikacijo DoubleDutch http://doubledutch.me

Kontakti

Mediji:

za American Express Meetings & Events

Diana Postemsky, 347-226-0859

diana.c.postemsky@aexp.com

ali

Tess Alberts, 347-403-3244

tess.alberts@aexp.com

ali

Kwittken

Jessica Nelson, 646-747-7141

jnelson@kwittken.com

ali

za DoubleDutch

Eddiemae Jukes, 650-996-0086

TriplePoint PR for DoubleDutch

eddiemae@triplepointpr.com

ali

Jennifer Hawkins, 949-290-4723

jen@doubledutch.me

Vir: American Express Meetings & Events

Distribuira Business Wire

Sporočilo za javnost v izvirniku si lahko ogledate na:

http://www.businesswire.com/news/home/20141014005348/en