O-STA

Lyoness ŠIRI VPETOST na področju Golfa

Skupina podjetji Lyoness bo naslovni sponzor turnirja Lyoness Open tudi v prihodnjih petih letih. Lyoness obenem napoveduje sodelovanje z Avstrijsko golf zvezo (ÖGV).

Gradec, Avstrija, 4. novembra 2014. Lyoness nadaljuje s sponzorskimi aktivnostmi v najvišjem rangu golfa: na novinarski konferenci 3. novembra 2014 na Dunaju je družba napovedala, da bo še naprej naslovni sponzor največjega dogodka golfu v Avstriji do leta 2019. "Glede na to, da je del evropske turneje, je ta turnir idealno komunikacijsko mesto za vzpostavljanje stikov s člani in partnerji na mednarodni ravni," je tiskovni predstavnik družbe Mathias Vorbach dejal o širitvi vpetosti v golf. Turnir Lyoness Open 2015 bo potekal od 11. do 14. junija 2015 v klubu Diamond Country Club v Atzenbruggu. Poleg tega bo status turnirja okrepljen: nagradni sklad se bo povečal na 1,5 milijona evrov.

Lyoness Open bo tudi prihodnje leto zeleni golf dogodek z zavezanostjo k varovanju okolja in trajnosti. Kot v preteklih treh letih bo okoljska fundacija v lasti Lyonessa Greenfinity Foundation sprejela konkretne ukrepe z namenom ekoloških izboljšav golf turnirja.

Inovativno partnerstvo z ÖGV (Avstrijska golf zveza)

Lyoness je ob tej priložnosti obelodanil dolgoročno partnerstvo z Avstrijsko golf zvezo (ÖGV). V skladu z načrti bo članska izkaznica ÖGV od marca 2015 ne le nosila logo Lyonessa, ampak bo tudi ponujala vse ugodnosti kartice Lyoness Cashback Card. Takoj po aktiviranju funkcije Cashback na svoji kartici ÖGV lahko imetniki uživajo nakupovalne ugodnosti pri izbranih Lyonessovih partnerskih trgovcih in obenem z vsakim nakupom podpirajo delo mladih v svojem klubu. En odstotek od prometa ustvarjenega z nakupi s kartico ÖGV v Lyonessovi trgovski mreži bo namenjen projektu "Hello Juniors". Lyoness in ÖGV trenutno vzpostavljata tehnično infrastrukturo in trgovsko mrežo za omenjeno partnerstvo. Podrobnosti v zvezi s partnerstvom bodo objavljene v začetku marca na posebni novinarski konferenci.

O Lyoness

Skupina Lyoness deli svoje tri poslovne dejavnosti v dve blagovni znamki: znamka Lyoness obsega nakupovalno skupnost in program zvestobe. Njihovi ciljni skupini sta potrošniki, ki želijo z Lyonessom prihraniti pri nakupovanju (Cashback), in trgovci, ki želijo uporabiti mednarodno in prek številnih sektorjev razširjen program zvestobe. Znamka Lyconet obsega vse spletne trženjske aktivnosti skupine Lyoness. Njeni največji ciljni skupini sta samozaposleni in podjetja. Skupina Lyoness trenutno posluje v 46 državah na vsek celinah. Več kot štirje milijoni uživajo Lyonessove ugodnosti pri več kot 40.000 partnerskih trgovcih po vsem svetu. Več informacij najdete na www.lyoness.com.

Kontakt:

Silvia Kelemen, Lyoness Group AG
telefon: +43 664 85 55 241, e-mail: silvia.kelemen@lyoness.ag