O-STA

Vabilo: Predstavitev knjige Kako do službe - v sredo, 17. decembra 2014

Vabimo vas na predstavitev knjige Kako do službe, ki bo v sredo, 17. decembra 2014, ob 17. uri v knjigarni Uradnega lista Republike Slovenije na Dunajski cesti 167 v Ljubljani.

Knjigo bo predstavila avtorica mag. Tamara Guzelj. Predstavila bo pomen knjige in komu je knjiga namenjena, predvsem pa bo posvetila pozornost vprašanju, zakaj eni kandidati službo dobijo, drugi pa ne, in to ob enaki strokovni usposobljenosti. Kaj je tisto, kar pri delodajalcu najpogosteje prevesi jeziček na tehtnici v prid izbranega kandidata?

"Vsakdo, kdor danes išče službo, se zaveda, da tradicionalne metode iskanja dela več ne delujejo. V priročniku Kako do službe so opisane uspešne metode iskanja zaposlitve v času recesije in izjemnega tehnološkega napredka, ko je objavljenih prostih delovnih mest malo, iskalcev zaposlitve pa veliko.


Priročnik vsebuje praktične nasvete, korak za korakom, kako začeti iskati delo, kje in kako neobjavljena delovna mesta poiskati, kako se nanje prijaviti, s praktičnimi primeri in vzorci, vključno s pomenom družabnih omrežij pri tem. Hkrati daje tudi natančna navodila, kako ravnati na zaposlitvenih razgovorih in po njih, da si iskalec dela zagotovi zaposlitev."


Za vsa dodatna vprašanja vam je na voljo Jelka Kotar, na telefonski številki 01/2001-838 ali po elektronski pošti: jelka.kotar@uradni-list.si, več o knjigi pa si lahko ogledate na: http://www.uradni-list.si/zalozba/book?id=7152#!/Kako-do-sluzbe