O-STA

Brezplačne storitve Domske in Primerjalne asistence za komitente banke Sberbank

Sberbank banka bo s 1. januarjem 2015 kot prva banka na slovenskem trgu svojim komitentom - fizičnim osebam, rezidentom, ki imajo v banki odprt transakcijski račun in zanj plačujejo mesečni strošek vodenja, omogočila brezplačne storitve Domske in Primerjalne asistence podjetja Linea Directa.

Storitev Domske asistence bodo še posebej veseli tisti, ki so se že kdaj znašli v situaciji, da so nujno potrebovali obrtnika in so bili vsi zasedeni, ali pa so potem to storitev preplačali, ker so jo potrebovali v nedeljo. Praviloma se drobne okvare zgodijo ob nepravem času in z Domska asistenco bo z enim klicem na brezplačno številko problem rešen. Na isti telefonski številki (080 14 71) bomo lahko vse dni v letu od 8. do 20. ure našli obrtnike za različna popravila. Direktor podjetja Linea Directa Lovro Peterlin zagotavlja: "Sodelujemo z največjim številom obrtnikov v Sloveniji in posledično ponujamo visoko stopnjo odzivnosti ter nadzirano kvaliteto storitev. Naši partnerji nam zaupajo predvsem zato, ker se zavedamo, da sta v poslu odlična storitev in topel stisk roke še vedno najpomembnejša."

Na isti brezplačni številki bo komitentom - fizičnim osebam na voljo tudi Primerjalna asistenca, ki omogoča, da z enim klicem pridobimo različne primerjalne ponudbe za izvedbo storitev in se šele potem odločimo za najprimernejšo. Gre za najhitrejši in najenostavnejši način pridobivanja več ponudb iz največje baze obrtnikov v Sloveniji.

Aleš Zajc, namestnik predsednika uprave Sberbank banka d.d. je prepričan: "Vključitev brezplačne Domske in Primerjalne asistence v nabor storitev naše banke dokazuje, da smo banka, ki zna prisluhniti potrebam in željam svojih strank. Prepričani smo, da obe storitvi predstavljata dodano vrednost, ki bo dobrodošla marsikomu ter mu olajšala težave v nepredvidljivih dogodkih. Hkrati pa hočemo našim strankam ponuditi najbolj kakovostne storitve in zato smo se odločili za sodelovanje s tako prepoznavnim partnerjem z dolgoletnimi izkušnjami."