O-STA

Eppendorf napoveduje novo namizno bioprocesno kontrolno postajo BioFlo® 320

ENFIELD, Connecticut - (BUSINESS WIRE) - BioFlo 320 je za Eppendorf, kot proizvajalca opreme za bioprocesiranje, resnično korak v prihodnost. Zaradi novih značilnosti - fleksibilnosti pri rabi posod za večkratno in enkratno uporabo, inteligentnih senzorjev in IP mrežne komunikacije znotraj kompletov več kontrolnih postaj - je BioFlo 320 nova najboljša izbira med namiznimi bioprocesnimi napravami.

Namizna bioprocesna kontrolna postaja BioFlo® 320 (Foto: Business Wire)

Ker je primerna za delo z mikrobnimi in celilnimi kulturami in ker omogoča simulacijo manjšega ali večjega merila ter šaržerno, kontinuirano in polkontinuirano delovanje, lahko BioFlo 320 zadovolji hitro spreminjajoče se potrebe na vseh segmentih biotehniške in farmacevtske industrije. Nudi fleksibilnost, boljši nadzor in maksimalno uporabnost, obenem pa zavzame le majhen del laboratorijskega prostora.

Za več informacij kliknite tukaj

www.eppendorf.com

O Eppendorfu:

Eppendorf je vodilno biotehnološko podjetje, ki razvija in po vsem svetu prodaja inštrumente, potrošni material in storitve za delo s tekočinami, celicami in vzorci. Njegovi izdelki zajemajo pipete in avtomatične sisteme za pipetiranje, dozirne naprave, centrifuge, mešalnike, spektometre in opremo za amplifikacijo DNK, kot tudi naprave za ultra hladno zamrzovanje, fermentatorje, bioreaktorje, CO2 inkubatorje, stresalce in sisteme za celično manipulacijo. Potrošni material, kot so konice pipet, epruvete, mikroliter ploščice in bioreaktorji za enkratno uporabo, dopolnjujejo nabor izdelkov najvišje kakovosti.

Eppendorfovi izdelki so najbolj razširjeni v akademskih in komercialnih laboratorijih ter v podjetjih na področju farmacije in biotehnologije, kot tudi v kemični in prehrambeni industriji. Izdelki so namenjeni tudi laboratorijem, ki se ukvarjajo s kliničnimi in okoljskimi analizami, ter forenzičnim laboratorijem in laboratorijem v industriji, ki opravljajo analize procesov, izdelave in kakovosti.

Eppendorf je bil ustanovljen leta 1945 v nemškem mestu Hamburg in ima okoli 2800 zaposlenih po vsem svetu. Hčerinska podjetja ima v 25 državah, na vseh drugih trgih pa je prisoten prek dobaviteljev.

Eppendorf® in Eppendorfov logotip sta registrirani znamki Eppendorf AG, Nemčija. BioFlo® je registrirana znamka Eppendorf Inc., USA. Ameriški oblikovni patenti so navedeni na www.eppendorf.com/ip.

Fotografije in multimedijska galerija so na voljo na: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150120005125/en/

Kontakti

Eppendorf

Thomas A. Burke, 1-860-253-6669

burke.t@eppendorf.com

http://www.eppendorf.com/int/?l=1&action=start

Vir: Eppendorf

Pametna multimedijska galerija

Foto

Namizna bioprocesna kontrolna postaja BioFlo® 320 (Foto: Business Wire)

Logo

Distribuira Business Wire

Sporočilo za javnost je na voljo tudi na povezavi:

http://www.businesswire.com/news/home/20150120005125/en