O-STA

Sodelovanje s Samsungom XLABu odpira nove poslovne priložnosti

Hannover, 19.3.2015, CeBIT. Visokotehnološko podjetje XLAB že četrti dan razstavlja na CeBITu v Hannovru skupaj s podjetjem Samsung Electronics (hala 2, stojnica C30). V okviru programa Samsung Enterprise Alliance Program so v podjetju XLAB razvili aplikacijo ISL Light, ki omogoča vpogled na zaslon oddaljenih Samsungovih mobilnih telefonov in tablic in upravljanje z njimi preko interneta.

Mitja Vavpotič, odgovorni za mednarodna partnerstva v XLABu: "Sodelovanje s Samsung Electronics je za nas zelo pomembno, saj nam širi možnosti razvoja in odpira nove poslovne poti. Na CeBITu se imamo priložnost v živo pogovoriti s predstavniki enega največjih svetovnih IT podjetij o skupnem nastopu na mednarodnih trgih in nadaljnjih možnostih skupnega sodelovanja."

XLABova ekipa predstavlja svojo programsko opremo ISL Online za ad hoc tehnično podporo na daljavo. Joe Webster iz ISL Online UK je posnel kratek demo video, kako lahko z računalnika na daljavo upravljamo z najnovejšim Samsungovim telefonom, Samsung Galaxy S6.

Jure Pompe, direktor podjetja XLAB: "Naš namen je prikazati čimbolj celovito uporabo naših orodij v poslovnem okolju. Glede na trend visoke rasti mobilnih naprav in uporabe teh v poslovnem okolju, je poudarek na mobilni aplikaciji in na možnosti podpore mobilnih naprav. Z orodji ISL Online tako omogočamo popolno podporo uporabnikom, ne glede na to ali uporabljajo namizne računalnike ali mobilne naprave in tako podjetjem pripomorejo k bolj učinkovitemu poslovanju."

Obiščite XLAB na CeBITu

XLAB bo na CeBITu razstavljal do petka, 20.3., ko največje sejmišče na svetu zapre svoja vrata. Še enkrat vas vabimo, da obiščete XLAB na Samsungovi stojnici C30, v hali 2. Na naši spletni strani si lahko ogledate zemljevid lokacije in rezervirate sestanek z enim naših predstavnikov.