O-STA

Kickboxing - Tinin poker v Milanu

Tina Baloh osvojila že četrti mednarodni turnir letos, do medalj tudi Rozina, Drnovšek in Kolander.

Mlada članica kluba PDK Zagorje Tina Baloh nadaljuje z izvrstnimi predstavami na domačem in mednarodnem prizorišču. Minuli vikend je v konkurenci starejših kadetinj do 60 kg osvojila tudi milanski Pointfighting cup kot že četrto letošnje osvojeno mednarodno prizorišče, na katerih je v letošnjem letu nanizala že sedem turnirskih zmag.

Klubski uspeh na tem tekmovanju so dopolnili še Zala Rozina, ki je bila druga med mlajšimi kadetinjami do 37 kg, ter bronastaTadej Kolander med starejšimi kadeti nad 69 kg in Miha Drnovšek med člani do 63 kg.

Pointfighting cupa se je udeležilo okrog tisoč tekmovalcev iz celega sveta, med njimi tudi največja imena kickboxing discipline point-fighting. Med vidnejšimi imeni tega turnirja, bi moral biti tudi član PDK Izlake Tilen Zajc, ki je bil zaradi lažje poškodbe gležnja primoran ta nastop izpustiti.

Za Tilna bi to morala biti zadnja turnirska preizkušnja v pripravah na veliki borilni spektakel, ki bo 11. aprila v mariborski dvorani Tabor, kjer bo nastopil v predborbi velikega obračuna Dejana Zavca za naslov svetovnega prvaka boksarskega združenja WBF.