O-STA

Swiss Life Group, Kanadske železnice in Telus Mobility izbrali produkte HERMES SoftLab

Ljubljana, 28. marec, 2003 - V zadnjih mesecih je HERMES SoftLab (HSL) pridobil nove stranke na svetovnem trgu s produkti, ki omogočajo upravljanje aplikacij Siebel in Citrix.

Programska produkta HSL "SPI for Siebel eBusiness Applications" in "SPI for Citrix MetaFrame" sta namenjena učinkovitemu nadzoru in upravljanju aplikaciji, ki so nameščeni v informacijskih sistemih večjih korporacij in srednje velikih podjetjih.

"Z več kot 10-letnimi izkušnjami na področju uspešnega in nepretrganega razvoja izdelkov za upravljanje mrež in sistemov je HSL eden redkih, ki je sposoben svojim strankam ponuditi široko paleto izdelkov in storitev za izpolnitev njihovih konkretnih poslovnih potreb. Skupina izdelkov Smart Plug-In predstavlja niz najboljših tovrstnih rešitev za upravljanje, ki temeljijo na uporabnosti ter pomagajo zagotavljati in povečati donosnost investicij v aplikaciji Siebel in Citrix. Nad prvimi uspehi smo navdušeni, saj ta strateška ponudba v celoti odraža našo željo, da strokovna znanja spremenimo v jasno izraženo poslovno vrednost za naše stranke." je povedal Olivier Carron de la Carriere, predsednik uprave HSL.

Swiss Life Group je ena od največjih evropskih zavarovalnic, z vodilnih tržnim deležem v Švici. Aplikacija za upravljanje strank Siebel, ki je nameščena v centru na Nizozemskem ima ključni pomen za razvoj poslovanja skupine. SPI for Siebel eBusiness Applications, rešitev HERMES SoftLaba za nadzor in upravljanje, je nameščena na strežnikih Windows in je popolnoma integrirana z nadzorno konzolo HP OpenView Operations.

Canadian Railways je vodilno podjetje s področja železniškega prometa v Kanadi in ZDA, ki je v letu 2002 zaposlovalo več kot 23.000 ljudi. Izdelek HERMES SoftLaba za nadzor in upravljanje aplikacij Siebel je nameščen na strežnikih pod operacijskimi sistemi Windows ter AIX, deluje v okolju HP OpenView Operations in omogoča celovito podporo poslovanju podjetja. Brian MacKenzie, iz Canadian Railway je izjavil: "Samo izdelek HSL je bil kos našim zahtevam za podroben nadzor vseh komponent in nalog aplikacije Siebel. To je rešitev, ki vključuje, tako standardna, kot tudi nastavljiva poročila, performančne grafe in vpoglede v storitve. SPI for Siebel ima dobesedno na stotine predhodno pripravljenih pravil in vedno sporoča zadnje stanje aplikacije Siebel. Grafični vmesnik programa je po kakovosti in ravni storitev močno presega informacije, ki jih nudi sama aplikacija Siebel. To je izdelek, ki smo ga preprosto morali namestiti."

Telus Mobility, eden večjih ponudnikov internetnih storitev v ZDA in Kanadi se je pri nadzoru velike strežniške farme Citrix odločil za izdelek SPI for Citrix MetaFrame.

Prav tako so se pri švicarskem kantonu Luzern odločili za to rešitev največjega slovenskega razvijalca programske opreme.