O-STA

Mojstrski tečaj za mlade glasbene talente in poletna šola za učence glasbenih šol

V dvorani Glasbenega ateljeja Tartini v Ljubljani so 14. maja predstavili PROGRAM MOJSTRSKEGA TEČAJA ZA MLADE GLASBENE TALENTE IN POLETNE ŠOLE ZA UČENCE GLASBENIH ŠOL, ki bo potekal od 25. junija do 2. julija v Grand hotelu Zdravilišča Rogaška Slatina.

V program so vključene individualne učne ure, komorna in orkestrska igra ter koncerti pa tudi igre na prostem, glasbeni kviz in druge oblike druženja. Program bodo izvajali učitelji Glasbenega ateljeja Tartini in gostja svetovnega slovesa, violinska pedagoginja profesorica Evgenija Čugajeva.

Ravnateljica Vildana Repše je povedala:

"Vsako leto znova ugotavljamo, da dodatno glasbeno izobraževanje v okviru tečajev in poletnih šol v času počitnic bistveno vpliva na ugodno učno klimo. Z boljšo motivacijo učencev in dijakov je hitrejši razvoj delovnih navad in bližja je uresničitev zaželenih dosežkov.

V Glasbenem ateljeju Tartini letos organiziramo XXI. Mojstrski tečaj in poletno šolo za učence glasbenih šol in verjamemo, da bo tudi letošnje delovno srečanje pomembno prispevalo k izpopolnjevanju znanj ter promociji glasbene nadarjenosti.

Program ponuja udeležencem nove izkušnje, ki jih potrebujejo na poti osebnega, umetniškega in glasbenega zorenja. Združeni v iskanju in potrjevanju pravih usmeritev odkrivajo radost igranja in napredovanja povsem neobremenjeni z drugimi obveznostmi.

V osrčju pristne narave in v miru, ki ga ta ponuja, se posvečajo glasbi in drug drugemu ter svoje dosežke promovirajo na koncertih. Ohranili smo vsebinski koncept, visoko strokovno raven, visoko raven bivanja in delovnih pogojev ter ustvarjanja prijaznih odnosov med udeleženci, njihovimi starši, predavatelji, domačini, gosti in vsemi, ki se načrtno ali po naključju zatečejo v Rogaško Slatino. Prijazno vabljeni!"

Informacije: http://tartini.si/Tecaji/ tel.: 01 28 00 871, email: glasbeni.atelje@tartini.si