O-STA

Vabilo na tiskovno konferenco in druženje s slovenskimi hokejskimi reprezentanti pred odhodom na svetovno prvenstvo Divizije I Skupine A v poljskih Katovicah

V ponedeljek, 18. aprila, ob 14:30, vas Slovenske železnice in Hokejska zveza Slovenije vabimo na zaključno tiskovno konferenco pred odhodom hokejske reprezentance na svetovno prvenstvo Divizije I Skupine A. Tiskovna konferenca bo v Stekleni dvorani upravne stavbe Slovenskih železnic na Kolodvorski 11 v Ljubljani, na njej pa bo selektor Nik Zupančič z igralci ocenil priprave moške izbrane vrste v minulih tednih ter strnil načrte in pričakovanja pred začetkom svetovnega prvenstva.

V torek 19. aprila z vlakom do Celja

V bolj sproščenem ozračju se bomo naslednji dan, 19. aprila, ob 8:00, na osrednji železniški postaji Ljubljana na peronu ob tiru 1 družili s člani reprezentance, ki bodo ob 8:45 odpotovali z vlakom iz Ljubljane v Budimpešto, kjer bodo odigrali še zadnjo pripravljalno tekmo z Madžarsko. Iz Budimpešte bo reprezentanca nadaljevala pot v Katovice.

Vabimo vas, da se hokejistom pridružite na vlaku do Celja ter to priložnost izrabite za fotografiranje in morebitne individualne izjave.

Vljudno vas prosimo, da vašo udeležbo potrdite na e-naslov eva.federnsberg-kerencic@slo-zeleznice.si ali na telefonsko številko 01 29 14 328 najpozneje do petka, 15. aprila.