O-STA

Vabilo za medije: vstop v praznični december na železniški postaji Ljubljana

V sredo, 30. novembra, ob 9.15, ob vstopu v praznični december, na železniški postaji Ljubljana pripravljamo pravljično predstavo, dogodek za medije. Na ta dan nas bodo obiskali pravljični junaki, ki bodo razkrili svoje zgodbe in na katerih poteh Slovenije vse nas bodo razveseljevali. Letos bo prvič z vlaki potovala in razveseljevala ter tudi obdarila otroke Muca copatarica in pravljični škrat.

Na peron ob tiru 1 bomo s predstavo pravljičnih junakov predstavili decembrske dogodke na vlakih in podali namige za praznična potovanja. Skupaj z nekaj otroki iz vrtcev bomo počakali vlak s pravljičnimi junaki, ki bo ob 9.27 prispel na tir 1. Na železniški postaji Ljubljana se bomo srečali z Božičkom, ki bo v decembru potoval z muzejskim vlakom po različnih poteh Slovenije, s Pravljičnimi vilami, ki vas bodo ves december spremljale iz različnih krajev Slovenije v Pravljično deželo Celje. Vilam se bosta na dogodku pridružila tudi Gospa Božičkova in pek Sladki Toni. Letos nas bo prvič obiskala tudi Muca copatarica in pravljični škrat, ki bosta vsako soboto v decembru potovala in obdarovala otroke na progi Nova Gorica-Bled. Pravljični junaki bodo s sabo prinesli in razdelili med prisotne tudi sladke dobrote.

Predstavniki medijev bodo imeli ob tem tudi možnost pogovoriti se z organizatorji prireditev ter fotografirati oziroma posneti pravljične junake, ki bodo zabavali otroke. Otroci bodo prejeli na dogodku od pravljičnih junakov tudi manjšo darilno pozornost.

Čas trajanja dogodka: 15 minut predstave, sledi druženje, možnost fotografiranja in izjave medijem. Predvideno trajanje celotnega dogajanja: od 9.15 do 10.15.

Na fotografijah nekaj utrinkov s podobne lanskoletne predstave.

Kontakt za dodatne informacije:

Mag. Tanja Rotovnik

Tel.: +386 1 29 12 408

tanja.rotovnik@slo-zeleznice.si