O-STA

dr. Henrik Gjerkeš - gost Točke.Zate.

Spoštovani,

V Zeleni prestolnici Evrope 2016, Ljubljani, potekajo letos aktivnosti v okviru evropskega tedna mobilnosti kar ves september. Svoj kamenček v tem pestrem mozaiku namenjenemu okoljskemu ozaveščanju, prispevamo tudi v društvu Planet Zemlja.

Tudi ta petek bomo namreč na info točki Točka.Zate. pred Mestno hišo, predstavljali projekt Eko reli, ki ga izvajamo od leta 2009 s ciljem dokazovanja, da je varna vožnja tudi varčna, pa tudi okolju bolj prijazna.

V petek, 23. septembra ob 12h v paviljonu na Točki.Zate. bo gost društva dr. Henrik Gjerkeš,nekdanji minister za lokalno samoupravo in regionalni razvoj ter kmetijstvo, pa tudi zdaj že redni udeleženec Eko relija društva Planet Zemlja.

Dr. Gjerkeš pa ni zgolj udeleženec Eko relija, ki se ga bo letos udeležil že četrtič, temveč tudi zmagovalec leta 2013, ko je v tandemu z nekdanjim državnim rekorderjem v hitri vožnji in učiteljem varne vožnje Branetom Küzmičem, odnesel zmago v Opel Amperi.

Kaj se je tedaj naučil, kako mu to koristi in še marsikaj nam bo povedal tokratni gost društva Planet Zemlja ter odgovarjal tudi na vaša vprašanja.

Vljudno vabljeni!

--

Ker nam ni vseeno!

društvo Planet Zemlja deluje v javnem interesu po Zakonu o ohranjanju narave, Zakonu o varstvu okolja in na področju vzgoje in izobraževanja

www.planet-zemlja.org

www.eko-generacija.org

www.foodrevolution.si

FB: društvo Planet Zemlja

FB: eko generacija

FB: eko reli

FB: Food revolution Slovenija

FB: eko konferenca

BODITE DOBRODELNI IN PODPRITE DELOVANJE DRUŠTVA:

http://www.planet-zemlja.org/2010/12/namenitev-dela-dohodnine-nasemu-drustvu/