O-STA

ZASLON razvil nov produkt za podjetja

ZASLON d.o.o. je danes pričel z akcijo testiranja beta verzije novega produkta, Poslovni ASISTENT, s katerim želi omogočiti podjetjem čim hitrejši in enostavnejši prehod poslovanja iz APP na banke. Gre za prvi program na slovenskem trgu, ki podjetjem omogoča elektronsko poslovanje z različnimi bankami z enim programom. Poslovni ASISTENT bodo podjetja lahko kupila že to jesen.

"S Poslovnim ASISTENTOM bo za podjetja prenos računov iz APP na banke enostaven, saj naš produkt omogoča večbančno poslovanje," je novi produkt komentiral Primož Krajnik, direktor podjetja ZASLON, in dodal, da je produkt zanimiv tudi za banke, ki se bodo po izteku poskusnega obdobja lahko odločile in svojim komitentom ponudile bolj prijazno poslovanje. Hkrati je Poslovni ASISTENT del ZASLONOVE strategije in odločenosti, da s svojim znanjem, pridobljenem na zahtevnem področju elektronskega bančništva, postane vodilni partner tudi podjetjem pri uvajanju e-poslovanja.

S Poslovnim ASISTENTOM bodo podjetja opravljala različne transakcije z več bankami preko interneta tako v domačem plačilnem prometu kot v plačilnem prometu s tujino. Delovno okolje je uporabniku prijazno, saj je program podoben okolju MS Office, varnost pa je zagotovljena z uporabo infrastrukture javnih ključev (PKI) in pametnih kartic, kar je v skladu z evropskimi in svetovnimi standardi ter varnostnimi politikami v bančnem sektorju.

Za testiranje produkta se lahko odločijo vsa podjetja od danes naprej, pravo vrednost pa bo novi produkt prinesel predvsem tistim podjetjem, ki imajo transakcijske račune odprte vsaj pri dveh bankah. Beta verzija Poslovnega ASISTENTA je v obliki CD-roma na voljo vsem podjetjem, ki si želijo preizkusiti, kakšno bo poslovanje prihodnosti. Način in pogoji sodelovanja so objavljeni na spletnih straneh: http://www.zaslon.si/poslovniasistent, CD-rom z navodili pa se lahko naroči tudi na tel. št. 01/51 40 160. ZASLON ima v namen testiranja vzpostavljen posebni klicni center, ki je centralno mesto za zbiranje in oddajanje informacij o Poslovnem ASISTENTU, zbiral pa bo tudi povratne informacije za dodelavo končnega produkta, ki ga bo ZASLON trgu ponudil oktobra 2001.

O podjetju ZASLON
Podjetje ZASLON d.o.o., član skupine HERMES SoftLab (www.hermes-softlab.com), je vodilno slovensko podjetje na področju razvoja in implementacij sistemov bančništva na daljavo, elektronskega poslovanja, spletnih aplikacij in varnostnih sistemov na internetu. Rešitve temeljijo na industrijskih standardih in arhitekturi odprtih sistemov ob zagotavljanju visoke ravni varnosti. Glavni ZASLONOV proizvod je modularen sistem za elektronsko bančništvo (SEB), ki povezuje raznolika računalniška okolja v finančnih ustanovah in zagotavlja varno povezavo z različnimi sodobnimi tržnimi potmi, kot je internetno ali mobilno bančništvo. Številne reference obsegajo celostne postavitve sistemov za ugledne domače in tuje družbe, predvsem za banke. Več informacij o podjetju ZASLON na naslovu www.zaslon.si, o sodobnih sistemih bančništva na daljavo pa na naslovu www.bancniasistent.com.