O-STA

V Mengšu odprli prenovljeni največji salon pohištva po meri v državi

Mengeš - V podjetju IZI mobili so po prenovi salona v Mariboru aprila zaključili še obsežno prenovo salona v Mengšu, ki je sedaj največji salon pohištva po meri v državi. Obiskovalci si lahko tam ogledajo pohištvo za vse prostore, preizkusijo materiale in se s strokovnjaki posvetujejo, kakšna bi bila najboljša rešitev za njihove želje. Del objekta so namenili Outlet salonu, kjer so na voljo eksponati po ugodnejših cenah.

Podjetje IZI mobili, vodilno na področju izdelave pohištva po meri, je v Mengšu prenovilo salon, ki je sedaj največji te vrste v državi. Obiskovalci si lahko v njem ogledajo vgradne omare, možne rešitve za manjše prostore kot na primer dvižne postelje v kombinaciji s sedežno garnituro ali delovno mizo, rešitve za mansarde in prostore, omejene s koti in nepravilnimi oblikami, pa tudi kuhinje, spalnice, kopalnice ter otroške in mladinske sobe, pri katerih se lahko prepričajo, da pohištvo podjetja res raste z mladostniki.

Prednost obiska takšnega salona je, da lahko obiskovalci potipajo vse materiale, uporabljene pri izdelavi pohištva (furnirji, tkanine, steklo, nalepke), obenem pa se lahko v živo prepričajo o kakovosti vgradnih komponent kot so vodila in sistemi za mehko zapiranje.

V podjetju so ponosni na to, da je vse njihovo pohištvo narejeno v Sloveniji, v Mengšu. Moderna, računalniško podprta proizvodnja jim omogoča natančno izdelavo vseh vrst pohištva po meri ob dogovorjenih rokih. Izkušeni mojstri, od katerih nekateri v podjetju delajo že več kot 15 let, pa poskrbijo za brezhibno montažo.

Salon v Mengšu je odprt vsak delovni dan od 10. do 18. ure, ob sobotah od 9. do 13. ure.

Del ponudbe pohištva IZI mobili si lahko še pred obiskom salona ogledate na spletni strani

izi-mobili.si, ki je bila prav tako deležna prenove. Prenovo spletne strani je izvedla agencija Ideaz.