O-STA

Spletna agencija Ideaz zasnovala zmagovalno spletno trgovino za znamko SUÌ Fine Geometry

Ljubljana, 18. 9. 2017 - V okviru dneva WEBSI 2017 so v Kinu Bežigrad razglasili zmagovalce nagrad WEBSI. Glavno nagrado v kategoriji spletnih trgovin je osvojila spletna trgovina suifinegeometry.com, ki so jo izdelali v novomeški agenciji Ideaz.

"WEBSI - Spletni prvaki" je pregled ustvarjalnega dela slovenskih avtorjev in agencij, ki daje priznanje digitalnim presežkom slovenskih spletnih ustvarjalcev. Tekmovanje poteka pod sloganom Odličnost digitalizacije - digitalizacija odličnosti. Med nagrajenimi agencijami je tudi spletna agencija Ideaz, ki je do sedaj tudi edina slovenska zmagovalka in dobitnica prestižnega priznanja Google All Stars.

Letos je bilo na WEBSI prijavljenih več kot 100 del, 75-članski žiriji pa je predsedoval Rok Cuderman, vodja trženja v podjetju Petrol d.d. V kategoriji spletnih trgovin so tekmovale tako nekatere izmed največjih spletnih trgovin, kot sta mercator.si in t-2.net, ter manjše, nišne spletne trgovine, kot sta makom.si in suifinegeometry.com. Zmagovalka v tej kategoriji je spletna trgovina suifinegeometry.com.

Miloš Suša, spletni medijski specialist iz podjetja iPROM ter član strokovne komisije WEBSI, je ob tem zapisal: "Stran je čista in diha s produktom, ki ga prodaja. Posebej bi pohvalil interaktivno galerijo izdelkov, kjer se pri prekrivanju z miško obarvajo izdelki, hkrati pa se šele po kliku na izdelek pokaže cena. Stran je v tem primeru najprej umetniška galerija in nato spletna trgovina."

Spletno trgovino suifinegeometry.com so v spletni agenciji Ideaz izdelali na podlagi dizajna, ki so ga zasnovali v studiu DrawingArt. Specializirani so za izdelavo spletnih strani in trgovin, Google Adwords oglaševanje, spletno optimizacijo ter vodenje prisotnosti na družbenih omrežij. Pripravljajo tudi celovite oglaševalske akcije, domača marketinška stroke jih verjetno dobro pozna tudi zaradi dolgoletnega sodelovanja pri izvedbi največjega slovenskega turistično - glasbenega festivala Pivo in cvetje Laško.

www.ideaz.si, T: 070 773 850, E: info@ideaz.si

(več...)

O spletni trgovini SUÌ fine geometry

SUÌ fine geometry je slovenska znamka sodobnega in geometričnega nakita za samostojne ženske. Ročno izdelane kolekcije so navdihnile narava, arhitekturne oblike, sodobna umetnost in glasba.

Po navdušenem sprejemu izdelkov in znamke SUÌ fine geometry na Facebooku in Instagramu sta lastnika želela s pomočjo spletne trgovine narediti nov korak na področju širjenja in gradnje znamke na slovenskem in širšem evropskem trgu.

Ključno ciljno skupino spletne strani suifinegeometry.com predstavljajo mlade urbane uporabnice spleta, ki do spleta primarno dostopajo preko pametnega telefona. So aktivne uporabnice družbenih omrežij ter sledijo najsodobnejšim modnim trendom.

Spletna trgovina suifinegeomtery.com se svojim uporabnicam približuje s pomočjo čistega, minimalističnega designa, hitrim nalaganjem, odličnim prikazom na mobilnih napravah in enostavno nakupovalno izkušnjo.

Kot prva spletna trgovina v svojem segmentu v Sloveniji ponuja tudi t.i. lookbook oz. modni dnevnik. V tem razdelku spletne trgovine si uporabnice lahko pogledajo niz fotografij, ki prikazujejo nove kolekcije nakita SUÌ fine geometry na modelih in obenem pridobijo ideje, na kakšen način lahko kombinirajo nakit glede na slog oblačenja. S klikom na del fotografije, na katerem je izbrani kos nakita SUÌ, lahko prikličejo več informacij o samem izdelku in tako hitro izvedejo nakup.

https://www.suifinegeometry.com/


Avtor fotografije v prilogi: Piqant photography


Na fotografiji z leve:

Miro Koljanin, Drawing Art
Tilen Šali, Agencija Ideaz
Simona Korošec, SUI
Sara Vodopivec in Nika Papić, Agencija Ideaz