O-STA

IZI mobili na sejmu DOM 2018

Že tradicionalni, 57. sejem Dom, je letos od 13. do 18. marca privabil več kot 57.000 obiskovalcev. Na razstavnem prostoru, ki je obsegal 20.000 kvadratnih metrov, se je predstavilo 590 podjetij iz 33 držav, med njimi tudi podjetje IZI mobili.

Direktor Gospodarskega razstavišča mag. Iztok Bricl je poudaril pomen sejma za vse, ki se ukvarjajo s trajnostno gradnjo in prenovo, hkrati pa predstavlja stičišče za projektante in ostale strokovnjake, proizvajalce (industrijo), ponudnike storitev in zainteresirano javnost.

Podjetje IZI mobili je na svojem odlično obiskanem razstavnem prostoru prikazalo svoje najnovejše rešitve pohištva po meri.

Lep del prostora so namenili vgradnim omaram, ki zaradi svoje izjemne prilagodljivosti omogočajo optimalen izkoristek prostora. Sestavljene so iz najboljših komponent, njihova notranjost pa je prilagodljiva, kar pomeni, da imajo stranke skoraj neskončno svobodo pri izbiri različnih polic, predalov, garderobnih dvigal, košar, skritih predalov, obešal in ostalih elementov, ki sestavljajo moderno garderobno omaro. Vgradne omare podjetja IZI mobili tudi ne poznajo posebnih prostorskih omejitev, kot so ogrevalne cevi, mansardne stene in stikala, saj naši mojstri tovrstne omejitve upoštevajo pri načrtovanju, izdelavi in montaži.

Na sejmu Dom so predstavili vgradno omaro z osvetljeno notranjosti ter čudovitimi vrati iz belega mediapana z izrezkanimi ročaji v mat laku.

Na sejmu Dom so predstavili tudi pohištvo, ki je zelo popularno med njihovimi strankami v Avstriji. Gre za masivno pohištvo iz recikliranega smrekovega lesa, ki pričara občutek domačnosti s pridihom sodobnosti. Kar nekaj kosov tovrstnega pohištva je na ogled tudi v njihovem salonu v Mengšu.

Niso redki primeri, ko imamo premalo prostora za ležišče bodisi zase ali za goste. V tem primeru so omare ali dvižne posteljne idealna rešitev, saj lahko isti prostor izkoristimo za več namenov.

Z IZI mobili dvižno posteljo lahko nočno ležišče v dnevnem času z lahkoto skrijemo v omaro, na mestu, kjer je bila prej postelja, pa ostane pisalna miza ali pa stilsko oblikovan kavč. Ker pa vrhunsko pohištvo ne more biti samo estetsko in elegantno, temveč tudi tehnološko dovršeno, so dvižne postelje IZI mobili opremljene z dvižnim mehanizmom, ki omogoča res enostavno ravnanje ter nekaj, kar do sedaj ni bilo mogoče pri tovrstnih rešitvah - posteljnina ostane na svojem mestu tudi pri zloženi postelji!

Tovrstna rešitev je s svojo elegantno enostavnostjo med obiskovalci sejma Dom požela pravo navdušenje.

Na sejmu Dom so predstavili tudi svoje najnovejše kopalniške rešitve. Prostoru, ki je intimne narave in v katerem preživimo kar nekaj časa, je velikokrat namenjena majhna površina. Na sejmu so prikazali kopalniške komplete za omejene prostore. Notranjost omaric je prilagodljiva in načrtovana tako, da izkoristi prostor od tal do stropa.

Ne glede na površino pa se najdejo domiselne rešitve tudi za kuhinje po meri. V podjetju IZI mobili zagotavljajo okovje vrhunske kakovosti, predale s tihim zapiranjem ali s servo motorji. Omogočajo tudi smiselne rešitve za težko dostopne kote, ergonomsko vgradnjo aparatov in drugih elemetov, ter velike delovne površine za popolno kuharsko izkušnjo.

Na sejmu Dom so predstavili le majhen svoje ponudbe. Če želite izvedeti več, vas vabijo v naša pred kratkim prenovljena salona v Mengšu in Mariboru. V obeh salonih se lahko pogovorite z njihovimi izkušenimi svetovalci in preizkusite ter potipate materiale, ki bodo morda nekoč del vašega doma.