O-STA

PAN-JAN trgovec leta 2017

Nakup avtomobila ni vsakomesečna postavka v družinskem proračunu. To so prelomni nakupi, ki morajo biti preudarni in načrtovani. Ni nepomembno, kje avto kupimo. Ni ne pomembno, kdo nam svetuje. Lahko pa smo veseli in ponosni, da imamo v naši regiji takega trgovca, ki zna svetovati, prodati in poskrbeti za stranko, da se počuti kot kralj. Dobrodošla, spoštovana in cenjena. Trebanjsko družinsko podjetje Pan-Jan je prav zato Škodin trgovec leta. Pan-Jan je po osvojitvi laskavega priznanja za leto 2015 blestelo tudi tokrat in si tudi to leto prislužilo naziv Škodinega trgovca leta 2017. Prav zato je tokratni uspeh še toliko večji. Če smo še malce v duhu olimpijskih iger: športnice in športniki znajo povedati, da je lažje nekaj osvojiti kot pa tak uspeh ponoviti ali ubraniti. Trebanjskemu podjetju je to uspelo! Z odliko in stilom.

Močni temelji

Komisija je na letni trgovski konferenci Porsche Slovenija odločila, da je podjetje kljub strogim kriterijem doseglo najboljše ocene in se znova lahko pohvali z nazivom najboljšega trgovca vozil Škoda. Podjetje je najboljše ocene doseglo na področju zadovoljstva strank, količine prodanih vozil ter tržnega deleža na njihovem področju, največ točk pa so jim namenili celo "skrivnostni kupci" oziroma zunanji neodvisni presojevalci, kar nedvomno kaže na visoko kakovost storitev in osebni pristop do strank. Ko zidamo hišo, je pomembno, da naredimo močne temelje. Tako so ravnali tudi pri Pan-Janu, ko so se pozicionirali na regionalnem in nacionalnem trgu. Pan-Jan je bilo tudi prvo podjetje, ki je v Sloveniji postavilo salon vozil Škoda, zgrajen po najnovejših smernicah tovarne vozil Škoda, do danes pa so mu sledili vsi Škodini prodajalci. Gre za družinsko podjetje s skoraj 30-letno tradicijo. Poleg zastopstva za prodajo Škodinih vozil je od leta 2009 Pan-Jan tudi pooblaščeni prodajalec vozil Kia.

Postavljajo standarde

Danes podjetje zaposluje več kot 50 uslužbencev in daje kruh številnim družinam. V podjetju so nad ponovno osvojenim priznanjem navdušeni, a zaradi njega ne bodo zaspali na lovorikah, ravno nasprotno - to bo dodatna motivacija pri načrtih za prihodnost. Zavedajo se, da bodo sedaj še bolj na očeh, kvaliteta in visok standard storitve pa bo nekaj samoumevnega. A jih to ne skrbi. Da so postavljajo in usmerjajo trende, so že vajeni. V Ivančni Gorici, kjer imajo drugo poslovno enoto, so v začetku letošnjega leta povečali kapaciteto servisnih storitev in odprli nov salon Kia ter center rabljenih vozil. V obeh poslovnih enotah poleg številnih storitev kot so servisiranje, tehnični pregledi ter sklepanja zavarovanj, že nudijo široko paleto rabljenih vozil, v Trebnjem pa lahko koristite tudi avtokleparske in avtoličarske storitve. Po mnenju mnogih je podjetje Pan-Jan vsekakor vredno vsakršnega zaupanja, kar dokazuje ravno vnovični naziv najboljšega trgovca vozil Škoda za leto 2017 v Sloveniji. V Trebnjem ali Ivančni Gorici.