O-STA

Moteno delovanje podjetja TNT Express

28.6.2017 16:35 UTC

Moteno delovanje podjetja TNT Express

Vse ostale storitve FedExa delujejo normalno

MEMPHIS, Tenn.--(BUSINESS WIRE)-- Korporacija FedEx Corporation (NYSE: FDX) je danes sporočila, da je bilo globalno delovanje njene podružnice TNT Express znatno prizadeto zaradi vdora virusa v informacijski sistem. Medtem ko je virus zmotil delovanje in komunikacijske sisteme podjetja TNT Express, doslej ni bilo zabeleženega vdora v podatkovne baze. Delovanje vseh drugih FedExovih podjetij poteka nemoteno in ta storitve strankam nudijo po običajnih rokih in pod običajnimi pogoji.

Podjetje izvaja popravljalne in preventivne ukrepe kakor hitro je mogoče. TNT Express svoje storitve znotraj ZDA in v regiji v glavnem izvaja, vendar počasneje kot sicer. V tem trenutku prihaja do zastojev tudi v medcelinskem poslovanju TNT Expressa. Kot alternativo ponujamo celoten nabor storitev FedEx Expressa.

O dostopnosti storitev bomo redno obveščali takoj, ko bodo težave sistemov odpravljene. Stranke, ki iščejo najnovejše podatke o dostopnosti storitev, lahko pokličejo center za stranke TNT Express Customer Service ali obiščejo spletno stran podjetja TNT Express na tnt.com.

V tem trenutku ne moremo oceniti finančnega učinka motenj delovanja, vendar bo po pričakovanjih znaten.

O podjetju FedEx

Korporacija FedEx Corp. (NYSE: FDX) strankam in podjetjem po vsem svetu nudi širok nabor storitev na področju prevoza, e-trgovanja in poslovnih storitev. Podjetje z letnimi prihodki $60 milijard podjetjem nudi integrirane poslovne aplikacije prek delujočih podjetjih, ki tekmujejo skupaj in so skupno upravljane pod uveljavljeno znamko FedEx. FedEx se vedno znova uvršča med najbolj občudovane in zaupanja vredne delodajalce in navdihuje več kot 400.000 članov ekipe podjetja, da ostajajo "absolutno, pozitivno" osredotočeni na varnost, najvišje etične in strokovne standarde ter na potrebe svojih strank in skupnosti. Če želite izvedeti več o tem, kako FedEx povezuje ljudi in priložnosti po vsem svetu, prosimo, obiščite about.fedex.com.

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170628006092/en/

Kontakt:

FedEx
Odnosi z mediji:
Patrick Fitzgerald, 901-818-7300

Vir: FedEx Corp.