O-STA

Nepremičninski sklad Madison Realty Capital izdal posojilo v vrednosti 270 milijonov dolarjev za gradnjo večnamenske nepremičnine na lokaciji nekdanje pivovarne Rheingold Brewery v newyorškem Bushwicku

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Madison Realty Capital (MRC), institucionalno podprti nepremičninski sklad, specializiran za lastniške in dolžniške naložbe srednjega cenovnega razreda, je izdal gradbeno posojilo v vrednosti 270 milijonov dolarjev za večji razvojni projekt na lokaciji nekdanje pivovarne Rheingold Brewery v brooklynskem Bushwicku. Nepremičninska agencija All Year Management, ki je že v preteklosti za več projektov prejela MRC-jeva posojila, razvija dve ločeni stavbi v skupni velikosti skoraj 100.000 kvadratnih metrov, z 911 stanovanjskimi enotami, skoraj 2.000 kvadratnimi metri prodajnih površin in 533 parkirnimi prostori.

MRC je pred tem izdal premostitveno posojilo za nakup lokacije in pripravljalna dela, zdaj pa bo v celoti financiral gradbeni projekt. Razvijalec projekta je pridobil vsa potrebna dovoljenja pristojnih mestnih oblasti NYC Department of Buildings in NYC Housing Preservation & Development, gradnja pa je že v polnem teku.

"S to transakcijo je MRC dobil pomembno priložnost. Posojilojemalca dobro poznamo, saj smo financirali že več njihovih projektov, iz naših predhodnih naložb pa nam je dobro znana tudi soseska Bushwick," je povedal Josh Zegen, soustanovitelj in direktor MRC. "Dovoljenja so že pridobljena, gradnja je v polnem teku, posojilojemalec pa je v kompleks vložil znatno količino kapitala. Prepričani smo, da bo ta velikopotezen in odmeven projekt uspešen, in veseli nas, da smo s financiranjem gradnje v njem odigrali ključno vlogo."

Nepremičninski kompleks se nahaja na Melrose Street 123 in Noll Street 54 v Bushwicku; obe lokaciji sta del nekdanjega kompleksa pivovarne Rheingold Brewery. Stavba na Noll Street 54 je že zgrajena, nameščena so že skoraj vsa okna, poteka pa tudi že konstrukcija ogrodij.

Temelji za stavbo na Melrose Street 123 so že zgrajeni, trenutno pa tudi že betonirajo nižja nadstropja. Lokacija izpolnjuje pogoje za oprostitev davka po členu 421a, stanovanjski del kompleksa pa vključuje tudi cenovno dostopna stanovanja.

O Madison Realty Capital

Madison Realty Capital je investicijska družba za nepremičnine s sedežem v New Yorku, ki se ukvarja z lastniškimi in dolžniškimi naložbami srednjega cenovnega razreda. Od ustanovitve leta 2004 je MRC investiral v skoraj 6 milijarde dolarjev vredne investicije na področju večstanovanjskih, trgovinskih, poslovnih, industrijskih in hotelskih stavb.

Izvorna različica je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170713005954/en/

Kontakti

Mediji
Great Ink Communications: 212-741-2977
Tom Nolan - tom@greatink.com
ali
Eric Waters - eric.waters@greatink.com

Vir: Madison Realty Capital