O-STA

Minimax: Obuti maček in kralj Julij zavladala malim ekranom

Na malih ekranih so minuli vikend ponovno zaživeli številni risani junaki, ki s svojimi dogodivščinami na otroškem televizijskem programu Minimax zabavajo vaše malčke. Otroci lahko med drugim spremljajo napete dogodivščine največjega mačjega junaka in se neizmerno zabavajo ob smešnih prigodah navihanega lemurja v divji džungli Madagaskarja. Priljubljeni DreamWorks seriji Pustolovščine obutega mačka in Slava kralju Juliju bosta namreč otrokom krajšali čas v teh jesenskih in zimskih dneh.

Nikoli ne reci NE dogodivščinam

To je le eno izmed pravil pogumnega mačjega junaka, ki se je podal v boj za obrambo nemočnih prebivalcev San Lorenza. V svoji zavezi, da bo zaščitil mesto pred raznovrstnimi nepridipravi, se drži tudi pravila, da je treba dami vedno priskočiti na pomoč in biti dober do sirot. Ta dobrosrčni maček vašim malčkom preko svojih dogodivščin predaja pomemben nauk o pomenu medsebojne pomoči, ki je v današnji družbi nemalokrat primanjkuje.

Polna hiša smeha s kraljem Julijem

Pravijo, da je smeh pol zdravja. Če to drži, bodo vaši otroci ob gledanju animirane serije Slava kralju Juliju zdravi kot še nikoli. Karkoli namreč kralj Julij in njegova druščina počnejo, zabave nikoli ne manjka. Navihani lemurji bodo vaše malčke nasmejali do solz in njih popeljali na prenekatero pustolovščino.