O-STA

Informativni dnevi na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani

Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani (UL FGG) tudi letos pripravlja vsebinsko bogate informativne dneve, na katerih bodo predstavili svoje študijske programe ter vpisne pogoje. Vabljeni vsi, ki jih zanima pester študij gradbeništva, vodarstva ter geodezije. Zanimiv in dinamičen študij študentom po koncu študija omogoča široke možnosti razvoja njihove kariere na številnih področjih gradbeništva, geodezije in okoljskega inženirstva tako v Sloveniji kot v tujini.

Informativni dnevi na UL FGG bodo potekali:

· v petek, 9. februarja 2018, ob 10.00
· v petek, 9. februarja 2018, ob 15.00 uri,
· v soboto, 10. februarja 2018, ob 10.00 uri.

Po sprejemu dijakov v avli ter nagovoru dekana bodo na zanimiv način predstavljeni vsi oddelki fakultete - Oddelek za gradbeništvo, Oddelek za geodezijo in Oddelek za okoljsko gradbeništvo. Predstavljeni bodo tudi vpisni pogoji za vse študijske programe 1. stopnje:

• Univerzitetni študijski programi
Gradbeništvo
Geodezija in geoinformatika
Vodarstvo in okoljsko inženirstvo
• Visokošolska strokovna študijska programa
Operativno gradbeništvo
Tehnično upravljanje nepremičnin

Obiskovalci bodo lahko spoznali predstojnike ter nekatere učitelje posameznih oddelkov in pridobili vse potrebne informacije, prisluhnili pa bodo lahko tudi gostom - bivšim diplomantom fakultete, ki jim bodo skozi svoje izkušnje še bolj približali področja študija. Tudi tokrat bomo za obiskovalce pripravili pestre eksperimente, v avli pa se bodo predstavila še študentska organizacija FGG UL in društva študentov gradbeništva, geodezije in vodarstva.