O-STA

Prišla je pomlad! Po izpolnjeni zaobljubi zasluženo v Café Central

Mraz še trka na vrata, a pomlad je prišla. Narava se prebuja in z njo tudi ljudje. Prebudili sta pomlad v sebi, z željo, da se ponovno najdeta. Skupaj. Druga drugo in sami sebe. S pomočjo Term Portorož jima je to uspelo. Miša Molk in Ula Furlan sta ob izpolnjeni novoletni zaobljubi v LifeClass Portorož prinesli pomlad. V prenovljeni kavarni Café Central sta se predajali mediteranskim okusom in živahnim spomladanskim barvam, ki jih je risalo razvajanje z okusnimi makroni in pralinami.

Najbolj je hvaležna za čas z mami

Ula Furlan je v osmih tednih spoznala vse centre Term Portorož in poizkusila vse tisto, za kar do zdaj ni imela časa. Hvaležna je za čas z mami. "Da sva se lahko ponovno še malo bolj povezali in da sva imeli priložnost skupaj odkljukati ta proces, te izzive in se na(d)graditi," pojasnjuje Ula Furlan in nadaljuje: "Nemogoče je izpostaviti samo en tretma, eno storitev. Ajurveda, ajurvedski tempelj, Shakti - Ayurveda center - ta bo za vselej moja najljubša lokacija v Termah. Uresničili so mi željo po potovanju, ko so naju v Termah Portorož za nekaj dni vsaj v mislih preselili na Tajsko. Pa morski scrubi in pilingi, biserne kopeli, ki bi jih lahko ponavljala vsak dan, izjemna ekipa, ki je skrbela za naju in neskončno sonce, ki sije non stop, četudi kdaj samo navznoter."

Predano osebje, čudovit ambient in učinkoviti tretmaji

Nič manj ni nad celotno ponudbo Term ob morju navdušena Miša Molk. V osmih tednih je v družbi svoje hčere preizkusila bogato ponudbo storitev in spoznala, kaj dobro učinkuje na njeno telo in počutje. "Izpostavila bi zlasti masaže nog in obraza ter ves detox program, ki ne le, da pospeši cirkulacijo, ampak kožo napne in te spodbudi, da si še bolj discipliniran in vesten, da skleneš celotni ciklus." V srce se ji je zapisalo predano osebje, čudovit ambient in učinkoviti tretmaji, za katere pravi, da so odlična priložnost za počitek, boljše počutje in osvežen videz.

Rada ima sebe, svet in tiste, s katerimi ga soustvarja

Kot vsestranska ustvarjalka, igralka, voditeljica, soustvarjalka modnega sveta, je Ula Furlan svoje misli ob zaključku kampanje takole strnila v zapisu: "Toliko časa imam. Samo toliko časa, da poslušam zbrano in pozorno. Samo toliko časa, da se precej na hitro lahko izprašam le, če je v meni prostor še za njih in zate, za vse kar prinašaš, za mimobežnost, za neprivoščljiv pogled, za dvom. Danes imam samo še toliko časa, da imam rada. Sebe, svet in tiste, s katerimi ga soustvarjam. Samo toliko časa imam zdaj in jutri in za zmeraj, da ne-maranje lahko gladko pustim ob strani, za sabo."