O-STA

PCX Computers postal uradni distributer korporacije Samsung Electronics

Podjetje PCX Computers je julija letos postalo uradni distributer za računalniško opremo največjega korejskega poslovnega konglomerata Samsung Electronics. Tako so seznamu priznanih svetovnih blagovnih znamk in podjetij, ki jih zastopajo, dodali še eno veliko ime. Prvi izdelki, trdi diski, so že na zalogi, v kratkem pa bodo na voljo tudi izbrani modeli iz široke Samsungove palete kakovostnih monitorjev ter CD-ROM in DVD pogoni, CDRW zapisovalniki ter kombinirani pogoni CDRW/DVD. Vse Samsungove izdelke odlikujejo izjemno razmerje med kakovostjo in ceno, napredna tehnologija ter zanesljivost delovanja.

Samsung Electronics je vodilna korejska korporacija, ki ima po vsem svetu 25 proizvodnih centrov ter 59 prodajnih podružnic. V svoji 60-letni zgodovini so se iz majhnega podjetja, ki je izvažalo posušeno ribo, sadje in zelenjavo, prelevili v eno največjih svetovnih korporacij na področju elektronike in digitalne tehnologije.
Samsung je kot blagovna znamka uporabnikom v Sloveniji sicer bolj znan po izdelkih zabavne elektronike (videorekorderji, kamere ...) in po kakovostnih mobilnih telefonih, toda v svetu so priznani in cenjeni tudi Samsungovi izdelki s področja visoke računalniške tehnologije (monitorji, trdi diski, CD-ROM in DVD pogoni, CDRW zapisovalniki, spominski moduli ...). Podjetje PCX Computers bo razen distribucije omenjenih izdelkov zagotavljalo tudi vso tehnično podporo in pomoč uporabnikom.

S pridobitvijo zastopstva za omenjene Samsungove izdelke je PCX Computers še utrdil svoj vodilni položaj največjega slovenskega distributerja kakovostne računalniške opreme.

Podjetje PCX Computers je nastalo kot družba z omejeno odgovornostjo leta 1991. Iz majhnega podjetja s štirimi zaposlenimi je v nekaj letih nastala ena največjih distributerskih hiš za računalniške komponente v Sloveniji in eno vodilnih slovenskih podjetij, ki se ukvarja s prodajo računalniške opreme in informacijske tehnologije ter proizvodnjo računalnikov lastne blagovne znamke PCX©. Podjetje PCX Computers d.o.o. ima po vsej Sloveniji široko razvejano prodajno mrežo distributerjev, mrežo pooblaščenih trgovin in prodajalcev ter več kot 25.000 končnih kupcev podjetij in fizičnih oseb, kar potrjuje kakovost storitev podjetja in blagovnih znamk, ki jih zastopa v svojem prodajnem programu.