O-STA

PCX Computers na mednarodnem obrtnem sejmu

Podjetje PCX Computers se bo udeležilo Mednarodnega obrtnega sejma od 14. do 23. septembra v Celju in udeležencem predstavilo svoje izdelke in akcijsko ponudbo. Posebno pozornost bodo posvetili predstavitvi lastne blagovne znamke in računalnikov ter računalniške opreme, namenjene majhnim in domačim pisarnam.

PCX Computers bo na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju predstavilo svoje poslovne in osebne računalnike, prenosnike in številne naprave, ki lahko obrtnikom pomagajo pri poslovanju in vsakodnevnem delu. "PCX Computers ima celovito ponudbo, ki pokriva vse od osebnih računalnikov, do večnamenskih telekomunikacijskih naprav," je povedal Janko Jenko, direktor podjetja PCX Computers.

Podjetje se zaveda pomembnosti informacijske tehnologije pri vsakodnevnem poslovanju, še posebej pa je tehnologija postala pomembna z vzponom interneta in spleta, saj morajo sedaj podjetja vseh velikosti ostati v stiku z dogajanjem in novostmi na področju svojega delovanja. "V svoji ponudbi imamo celoten spekter izdelkov, namenjenih majhnim in domačim podjetjem," je povedal Jenko. "S svojo udeležbo na sejmu želimo malim gospodarskim subjektom in obrtnikom prikazati kako lahko informacijsko tehnologijo izkoristijo za uspešnejše poslovanje in povečanje dobička."

Podjetje PCX Computers je distributer številnih vodilnih svetovnih proizvajalcev računalniške opreme, tako da lahko svojim kupcem ponudijo izdelke, prilagojene njihovim potrebam in zmožnostim. Poleg osebnih in poslovnih računalnikov ter prenosnikov z blagovno znamko PCX Computers, sodijo sem tudi večnamenske komunikacijske naprave, periferna računalniška oprema ter tehnična podpora in svetovanje. "Zavedamo se pomembnosti obrtnikov in njihovih potreb po informacijski tehnologiji," je povedal Janko Jenko. "Zato jim želimo ponuditi tiste izdelke in storitve, ki jih potrebujejo."

___________________________________

Podjetje PCX Computers je nastalo kot družba z omejeno odgovornostjo leta 1991. Iz majhnega podjetja s štirimi zaposlenimi je v nekaj letih nastala ena največjih distributerskih hiš za računalniške komponente v Sloveniji in eno vodilnih slovenskih podjetij, ki se ukvarja s prodajo računalniške opreme in informacijske tehnologije ter proizvodnjo računalnikov lastne blagovne znamke PCX®.

Podjetje PCX Computers d.o.o. ima po vsej Sloveniji široko razvejano prodajno mrežo distributerjev, mrežo pooblaščenih trgovin in prodajalcev ter več kot 25.000 končnih kupcev podjetij in fizičnih oseb, kar potrjuje kakovost storitev podjetja in blagovnih znamk, ki jih zastopa v svojem prodajnem programu.