O-STA

Začutite Svet zdravih užitkov. Naš svet.

Posvečeno vašemu dobremu počutju.

Pridejo trenutki, ko se enostavno morate ustaviti. Vdihniti. In začutiti nekaj novega. Nekje morate potegniti črto in pomisliti nase. V vašem življenju ste najpomembnejši vi. Vi ste tisti, ki vplivate na življenje okoli sebe. Na vaše ljubljene, ki jim želite najboljše, kajne? Zato morate najprej poskrbeti zase. Zmorete. Tako vas nagovarjajo zaposleni v hotelih LifeClass Portorož s svojo popolnoma novo in prerojeno spletno stranjo. S klikom na www.lifeclass.net vklopite vse svoje čute in izklopite okolico. Prepustite se zvokom, ki vas bodo pripeljali na slovensko Obalo.

Na vstopni strani vas bo najprej razveselil video, ki je nastal pod taktirko strokovnjakov TS Media. Snemalno in produkcijsko ekipo TS Media pod vodstvom Uroša Majerleta je sestavljalo šest oseb, ki je pod režisersko paličico Bojana Dovrtela v 42 urah posnela kadre, iz katerih so nastali štirje videi. Za predstavitev Term Portorož, za promocijo kongresnega turizma, za družinski oddih in oddih za pare ter kulinarična doživetja. Na vprašanje, koliko časa so porabili za montažo, Majerle odgovarja: "Pri montaži takšnega izdelka se nikoli ne gleda na uro, ampak pustiš, da te vodijo občutki." In občutki, ki jih doživite ob zvokih, so tisti, ki so jih želeli vzbuditi pri vsakem od vas. "Eden najboljših kadrov je let galeba mimo Meduze, ki je štartal na naš znak." Zvok je tisti, ki je pri teh posnetkih vzbudi prave občutke. In te prebuja tudi povsem nova spletna stran. Z njo so se in se še bodo poigravali v agenciji April 8. Rezultat je popolnoma prenovljena spletna stran v petih jezikovnih različicah, z naprednimi funkcionalnostmi in sodobno podobo, ki sovpada z načeli konceptualne zgodbe LifeClass Portorož.

Pri prenovi obsežnega portala LifeClass Portorož je sodelovalo devet članov podjetja April 8 d.o.o. in štirje iz LifeClass Portorož. Vodji projekta s strani agencije sta bila Urša Mivšek Sitar in Jošt Košak, na strani LifeClass Portorož pa Tamara Lesjak, ki je tesno sodelovala z ekipo marketinga, ki jo vodi direktorica prodaje in marketinga Sara Zakošek Ferenac. Od idejnega predloga do lansiranja sta minila dobra dva meseca, vloženih je bilo več kot 2.000 delovnih ur, vnesenih 1.800 fotografij, 60 strani besedil vsakega jezika, predvsem pa je bistvenega pomena, da je celotna ekipa uspela v zelo kratkem času popolnoma prenoviti koncept digitalnega komuniciranja.

Spletna stran www.lifeclass.net postavlja smernice v slovenskem hotelirskem prostoru. Podajanje občutkov in vživljanje uporabnika. Vizualna in tekstovna komunikacija uporabnika popeljeta v nek drug svet, v Svet zdravih užitkov, ter mu skozi sprehod po spletni strani in toku občutij, ki ga pri tem vodijo, omogočita vpogled v hotelsko, termalno in kulinarično ponudbo hotelov LifeClass Portorož. Funkcionalna prednost za uporabnika so optimizirani in poenostavljeni scenariji prehodov, zaradi katerih lažje brska znotraj vsebine strani. Kljub vsemu pa se projekt na tej točki še ni ustavil. Načrtujejo namreč še dodatne vizualne in tehnične ter vsebinske optimizacije in nadgradnje spletne strani ter vključenost v digitalno transformacijo celotnega poslovanja podjetja.