O-STA

P&G napoveduje tekmovanje "CEO Challenge" 2019

Mednarodno tekmovanje v reševanju poslovnih problemov ponuja priložnost za razgovor pri P&G

CINCINNATI, ZDA - (BUSINESS WIRE) - Si študent, ki si želi tekmovanja v poslovnih sposobnostih, da bi pokazal svojo nadarjenost za strateško razmišljanje in reševanje problemov? Če bi rad predstavil svojo domiselnost in sposobnost kritičnega razmišljanja na globalni ravni, izven študentskega okolja, je tekmovanje CEO Challenge podjetja P&G prava priložnost. Podjetje Procter & Gamble (P&G) (NYSE: PG) je odprlo prijave za svoje naslednje tekmovanje Global CEO Challenge, ki služi kot kreativen način privabljanja največjih talentov v P&G. S tekmovanjem želijo študente privabiti, da bi pokazali svoje poslovne sposobnosti v realnih scenarijih, ki služijo za prikaz tipa dela, ki bi ga lahko opravljali za znamke P&G. Prijavite se lahko na naslovu https://www.pg-ceochallenge.com/ Roki za oddajo prijave se razlikujejo med državami.

To sporočilo za javnost vključuje multimedijske vsebine. Izvirnik sporočila si lahko ogledate na naslovu: https://www.businesswire.com/news/home/20181004005056/en/

Zmagovalke tekmovanja Global CEO Challenge 2018, Linah Hussain, Malak Mously in Rawan Baik, so se srečale z generalnim direktorjem P&G Davidom Taylorjem in se udeležile letnega vrha podjetja SIGNAL Accelerator Summit. (Foto: Business Wire)

"Študenti želijo priložnost za prikaz tega, česar so se naučili, v dejanskih situacijah," je dejal generalni direktor P&G David Taylor. "Tekmovanje CEO Challenge vam omogoča prav to. Če želite biti izpostavljeni takšnemu delu, kot ga lahko pričakujete pri P&G, in hkrati pokazati svoje sposobnosti, je to priložnost za vas."

Prvo svetovno tekmovanje leta 2018 je bilo izjemno uspešno, prijavilo se je več kot 23.000 študentov iz 40 držav. Na tekmovanju leta 2018 je zmagala ženska ekipa industrijskih inženirk iz Saudske Arabije, ki so jo sestavljale Linah Hussain, Malak Mously in Rawan Baik. Letos poleti so se v Cincinnatiju srečale z generalnim direktorjem P&G Davidom Taylorjem, se udeležile letnega vrha podjetja SIGNAL Accelerator Summit ter od P&G prejele ponudbe za zaposlitev.

Za tekmovanje leta 2019, ki se začenja zdaj, boste morali izdelati poslovno študijo primera za Gillette, vodilno svetovno znamko za osebno nego. Tekmovanje je sestavljeno iz treh krogov: lokalnega, regionalnega in svetovnega. V lokalnem in regionalnem krogu delo študentov obsega resnične študije primerov P&G, pri čemer boste morali postaviti poslovno strategijo. Na svetovni ravni boste tekmovali v poslovnem simulatorju, pri čemer boste morali odločati o podjetju kot generalni direktor.

Kakšne so priložnosti za študente?

  • Priložnost za razgovor pri P&G s pomočjo reševanja realnih poslovnih problemov, kar lahko potencialno vodi do zaposlitvene ponudbe,

  • V celoti plačana potovanja na lokacijo, kjer bodo potekala regionalna finala, in v Dubaj, ZAE, za tekmovanje v svetovnem finalu,

  • Uradne zmagovalce bomo povabili, da obiščejo naš sedež v Cincinnatiju, kjer bodo srečali vodilne kadre P&G in generalnega direktorja Davida Taylorja.

Svetovno finale bo potekalo med 20. in 24. majem 2019 v Dubaju.

O podjetju Procter & Gamble

P&G skrbi za potrošnike po vsem svetu z enim najmočnejših portfeljev zaupanja vrednih, vodilnih znamk, med njimi so Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® in Whisper®. Skupnost P&G zajema obrate v približno 70 državah sveta. Za najnovejše informacije o P&G in njegovih znamkah obiščite http://www.pg.com.

Izvorno sporočilo si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181004005056/en/

Kontakti

P&G oddelek za korporativno komuniciranje
Jeff LeRoy, 513-983-0466
Leroy.jh@pg.com


Vir: Procter & Gamble

Multimedijske vsebine

Photo

Zmagovalke tekmovanja Global CEO Challenge 2018, Linah Hussain, Malak Mously in Rawan Baik, so se srečale z generalnim direktorjem P&G Davidom Taylorjem in se udeležile letnega vrha podjetja SIGNAL Accelerator Summit. (Foto: Business Wire)