O-STA

Blueprint OneWorld družbe Diligent in CSC predstavila novo partnerstvo, ki v enem paketu združuje najboljše globalno upravljanje podjetij in storitve Registered Agent

Blueprint OneWorld družbe Diligent in CSC predstavila novo partnerstvo, ki v enem paketu združuje najboljše globalno upravljanje podjetij in storitve Registered Agent

NEW YORK - (BUSINESS WIRE) - Družba Diligent je napovedala, da bo njen izdelek Blueprint OneWorld združil moči s CSC, eno najboljših globalnih družb za zagotavljanje storitev Registered Agent, in tako z novo tehnološko integracijo ponudila najboljše globalne storitve za upravljanje podjetij organizacijam, ki si želijo bolj učinkovito upravljanje.

Strokovnjaki za pravo in skladnost s predpisi v današnjem zapletenem regulatornem okolju potrebujejo kombinacijo tehnologije globalnega upravljanja podjetij in storitev, da bi bili lahko učinkoviti ter da bi izboljšali skladnost s predpisi in učinkovito ublažili tveganja. Naše novo zavezništvo z integracijo programske opreme Blueprint OneWorld in storitev Registered Agent družbe CSC odgovarja na to povpraševanje z enotno ponudbo.

"Trudimo se zagotoviti rešitve, ki povečujejo učinkovitost in skladnost s predpisi, obenem pa ublažijo tveganja in izpostavljenost," je dejal Liam Healy, podpredsednik in generalni direktor pri Blueprint OneWorld. "CSC je zlati standard za storitve Registered Agent in partnerstvo predstavlja veliko priložnost, da našim strankam ponudimo integrirane rešitve, kakršnih še ni bilo."

Blueprint OneWorld in CSC bosta skupaj razvila integrirano rešitev za izmenjavo podatkov med njunima storitvama za globalno upravljanje podjetij in Registered Agentom, ki bo strankam prinesla tri ključne prednosti:

1. Hitrejše zajemanje potrjenih podatkov in dokumentov;

2. večjo natančnost podatkov z nenehno sinhronizacijo ter

3. večjo operacijsko učinkovitost z eno samo rešitvijo, ki združuje najboljše storitve in tehnologijo.

"Partnerstvo med Blueprint OneWorld družbe Diligent in Registered Agent družbe CSC bi lahko predstavljalo prelomnico pri pomoči organizacijam, da postanejo bolj učinkovite ter obenem povečajo skladnost s predpisi in zmanjšajo tveganja," je dejala Teresa Kennedy, direktorica za upravljanje v družbi World Fuel Services. "Verjamem, da bo to zelo pomagalo družbam pri upravljanju s korporativnimi administrativnimi podatki in dokumenti, vzpostavljanju novih registrov ter pri upravljanju podaljševanj in preklicev v ameriških jurisdikcijah."

S skupno osredotočenostjo na varnost bo partnerstvo strankam zagotovilo en sam vir resnice, ki bistveno izboljša upravljanje, saj so odločitve sprejete na osnovi bolj natančnih podatkov. Poleg tega bo bodočim in obstoječim strankam po svetu nudilo po meri narejene rešitve, ki bodo upoštevale njihovo velikost, finančne zmogljivosti in geografsko lokacijo.

"CSC je prva izbira vodilnih družb s seznama Fortune 500 za varne, zanesljive in zaupanja vredne storitve upravljanja že več kot 115 let," je dejala Jennifer Kenton, podpredsednica za globalno prodajo pri CSC. "Veselimo se partnerstva s podjetjem Diligent, saj bomo lahko njihovim strankam s programsko opremo Blueprint OneWorld ponudili možnost gladke integracije ključnih podatkov, pomembnih za upravljanje, obenem pa jim bomo zagotovili naše nagrajene storitve, po katerih smo znani.

O družbi Diligent

Diligent je vodilna družba na področju zagotavljanja varnega korporativnega upravljanja in programske opreme, ki omogoča sodelovanje med člani upravnih odborov in direktorji. Več kot 12.000 strank v več kot 90 državah na sedmih kontinentih sodeluje z družbo Diligent zaradi varne distribucije dokumentov upravnih odborov, varnega prenašanja sporočil, integriranega sistema zagotavljanja spoštovanja zakonodaje, ocenjevanja upravnih odborov in upravljanja podjetij. Governance Cloud je edina rešitev, ki izpolnjuje zahteve razvoja upravljanja vodilnih organizacij. Če želite izvedeti več, obiščite diligent.com.

O družbi CSC

CSC zagotavlja strokovne rešitve za vse stopnje poslovanja. Družbam pomaga pri ustanavljanju firm, zagotavljanju skladnosti s predpisi, izvrševanju transakcij, pri podpori na področju nepremičnin in prevzemih ter drugih korporativnih transakcijah v več sto jurisdikcijah v ZDA in po svetu. Sodelujemo z nekaterimi največjimi svetovnimi bankami in drugimi posojilodajalci, da bi zmanjšali tveganja njihovih portfeljev zastavnih pravic, izboljšali hitrost transakcij in ustvarili varno okolje za potrebe njihovih finančnih procesov. Zagotavljamo tudi rešitve za varno pripravo in vlaganje dokumentov, povezanih z nepremičninami. Smo zaupanja vreden partner za 90 odstotkov družb s seznama Fortune 500, skoraj 10.000 odvetniških pisarn in več kot 3000 finančnih organizacij. CSC, ki ima od leta 1899 sedež v mestu Wilmington v ameriški zvezni državi Delaware, je globalno podjetje, ki lahko posluje s poslovnimi partnerji ne glede, kje so, kar počnemo z angažiranjem strokovnjakov z vsakega področja, s katerim se ukvarjamo.

Za ogled izvornega sporočila na businesswire.com obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20181204005227/en/

Kontakt
za Diligent Corporation
Greg Nyhan, 646-215-6884
gnyhan@mww.com

Vir: Diligent