O-STA

SureWerx je od Kimberly-Clark Professional kupil znamki Jackson Safety® in Wilson

VANCOUVER, Kanada --(BUSINESS WIRE)-- SureWerx, vodilni dobavitelj delovnega orodja in varnostne opreme, je danes naznanil, da je od Kimberly-Clark Professional, vodilnega svetovnega dobavitelja izdelkov in storitev za podjetja, kupil znamki varnostnih izdelkov Jackson Safety® in WILSON®.

Prevzem vključuje izdelke za industrijsko varjenje in izbrane segmente osebne zaščitne opreme za industrijo. Segmenta obsegata varilne maske, dodatke za varjenje, filtrirne respiratorje za varilce, varilne pregrade, industrijske prezračevalne rešitve, ter zaščite za obraz in sluh.

"Zelo smo veseli, da lahko v našem portfelju vodilnih svetovnih znamk pozdravimo Jackson Safety in Wilson," je dejal Bill Jeffrey, višje podpredsednik razvoja znamk. "Vemo, da naše stranke cenijo bogato zgodovino obeh znamk in visoke standarde kakovosti in varnosti, ki ju predstavljata. Zelo nas veseli, da smo naredili še en korak bližje cilju, da postanemo vodilno svetovno podjetje na področju varnosti pri delu in učinkovitosti."

Prodaja je del načrta podjetja Kimberly-Clark Professional, da racionalizira sektorja varnosti in znanosti in pospeši rast kategorij osebne varnostne opreme, vključujoč rokavice in očala, in da sledi ciljem zastavljenim v Globalnem programu prestrukturiranja iz januarja 2018.

"Dezinvestiranje varilnega segmenta in izbranih neosnovnih dejavnosti nam bo omogočilo, da se osredotočimo na osnovne kategorije osebne zaščitne opreme: obleko, rokavice in očala," je dejal Aaron Powell, globalni predsednik Kimberly-Clark Professional. "Z združitvijo teh treh kategorij pod pogumno, ravnokar ponovno oživljeno znamko KleenGuard, se lahko osredotočimo na rešitve za delavce v naprednih proizvodnih industrijah in še povečamo rastoč segment osebne zaščitne opreme."

O SureWerx

SureWerx™, ki ima sedeža v Vancouverju, v kanadski zvezni državi Britanska Kolumbija, in Elginu, v ameriški zvezni državi Illinois, je vodilni dobavitelj profesionalnega orodja, opreme in varnostnih izdelkov za delavce. SureWerx svoje izdelke v Kanadi oglašuje pod znamkami JET®, Strongarm®, ITC®, STARTECH®, Pioneer®, Ranpro®, PeakWorks®, in Sellstrom®, v ZDA pa pod znamkami JET®, Strongarm®, ITC®, STARTECH®, Pioneer®, Ranpro®, PeakWorks®, in Sellstrom®. SureWerx ponuja najboljšo dostopnost do svojih znamk preko svoje dobaviteljske mreže partnerjev, ki služijo po-prodajnim trgom v industriji, gradnji, varnosti in avtomobilizmu v Severni Ameriki. Za več informacij obiščite www.surewerx.com ali www.surewerx.ca.

O Kimberly-Clark Professional

Kimberly-Clark Professional se povezuje s podjetji, da ustvarja Izjemna delovna mesta, in s tem ustvarja bolj zdrava, varna in učinkovita delovna mesta. Ključne znamke tega segmenta vključujejo Kleenex, Scott, WypAll, in Kimtech. Če želite videti kako Kimberly-Clark Professional ljudem z vsega sveta pomaga bolje delati, obiščite www.kcprofessional.com.

Za izvirno sporočilo obiščite businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181220005067/en/


Kontakti

Bill Jeffery
SureWerx
604.523.7634
bjeffery@surewerx.com

Ginny Dunn
Kimberly-Clark Professional
972-281-1397
media.relations@kcc.com

Vir: SureWerx