O-STA

Canon predstavil opremo za trenutno izdelavo in tiskanje digitalnih fotografij – CPK-A10

Z združitvijo digitalnega fotoaparata PowerShot A10 in barvnega foto-tiskalnika CP-10 v "Canon digital Camera Photo Print Kit CPK-A10" je Canon ponudil uporabno rešitev za snemanje in takojšnje tiskanje barvnih digitalnih fotografij brez uporabe osebnega računalnika.

Digitalni fotoaparat PowerShot A10 in foto-tiskalnik CP-10 sta posrečena in dovršena kombinacija. PowerShot A10 je izjemno enostaven za uporabo in izdeluje izredno podrobne, ostre in barvite slike z ločljivostjo do 1.280 x 960 točk. Potrebno ga je samo vključiti in je že pripravljen za snemanje. Posnetke shranjuje na kartico CompactFlash Type 1. Velikost PowerShota A10 je 110,3 x 71 x 37,6 mm, teža pa okoli 250 gramov (brez baterij in kartice CF). Slike, posnete s PowerShotom A10, je mogoče s pomočjo direktne žične povezave takoj poslati v foto-tiskalnik CP-10.

Foto-tiskalnik CP-10 je prvi prenosni barvni foto-tiskalnik z direktno povezavo s Canonovim najnovejšim digitalnih fotoaparatom, ki omogoča takojšnje tiskanje visoko kakovostnih digitalnih fotografij velikosti kreditne kartice. Nov tiskalnik bo dokončno spremenil pogled na digitalno fotografijo, saj je sposoben v 50 do 60 sekundah natisniti kakovostno barvno fotografijo, ki je na pogled in otip videti skoraj popolnoma enaka kot tradicionalno izdelana fotografija. Barve so bogate in močne, podrobnosti izjemno ostre in, kar je najboljše, CP-10 ponuja takojšnje rezultate. Fotografije po končanem tiskanju prevleče s plastjo, ki je odporna na praske in ne bledi, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo fotografij. Nič več čakanja na razvijanje fotografij, nič več dragih filmov in dodatnih stroškov za razmnoževanje slik. Velikost tiskalnika CP-10 je 108 x 125 x 47 mm, teža pa 510 gramov brez črnila in predalčka za papir.

"Canon digital Camera Photo Print Kit CPK-A10" vključuje digitalni fotoaparat PowerShot A10 z gonilniki in pripadajočo programsko opremo ter foto-tiskalnik CP-10 s potrošnim materialom in navodili za uporabo.


O podjetju:

Canon Adria d.o.o. je novo podjetje s sedežem v Ljubljani, v lasti CEE (Canon East Europe). Poslanstvo podjetja Canon Adria je zagotavljanje tehnične podpore in trženja za celotno področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije in Albanije.