O-STA

Tanja Fajon: "Ti odločaš! O sebi. O Sloveniji. O Evropi."

Socialni demokrati smo ves čas volilne kampanje za evropske volitve nagovarjali ljudi k odločitvi za napredno Evropo. Izkazali smo se z najbolj inovativnimi pristopi te predvolilne kampanje. Tako, kot smo preživeli čas kampanje, smo jo tudi želeli končati. Inovativno, povezano, v stiku z ljudmi.

Kandidatke in kandidati SD na čelu z nosilko liste Tanjo Fajon so tako na zadnji dan kampanje na Trgu Republike v Ljubljani izvedli še zadnjo akcijo nagovarjanja volilvk in volivcev pred nedeljskim glasovanje.

Z inovativnim sporočilom Sloveniji v obliki velikih rdečih črk postavljenih na Trgu Republike s pozivom "Ti odločaš!" so državljanke in državljane nagovorili k volilni udeležbi in glasovanju za napredne spremembe, da bi tako skupaj odločili o naši skupni prihodnosti Evrope.

Tanja Fajon je ob zaključku kampanje poudarila, "da imajo ljudje na letošnjih evropskih volitvah možnost izbire, da bomo v prihodnje živeli v bolj napredni, bolj solidarni in bolj pravični Evropi, ki jo zastopajo Socialni demokrati, ali pa bo ideja o združeni, povezani Evropski uniji, skupnosti odprtih meja ogrožena".

Fajonova verjame, da se bodo ljudje na teh evropskih volitvah večinsko odločili, "da želijo spremembe in s tem bolj demokratično, trajnostno in solidarno Evropo". Ob tem je volivke in volivce še zadnjič pred nedeljo pozvala k udeležbi na voliščih in k močni podpori Socialnim demokratom, ki se krepijo tudi na evropski ravni.