O-STA

Čas je za SOuL oddih: nahranite dušo in telo

V hotelih LifeClass Portorož so za topli del leta pripravili ekskluzivne kratke oddihe, ki temeljijo na najpomembnejši sestavini vsakega obroka - soli.

Zakaj je SOuL oddih za dušo in telo?

Pridelava soli v Sečoveljskih solinah je enaka kot pred 800 leti. Preprosti solinarji so že v 13. stoletju naučili menihe iz samostana sv. Lovrenca, da naravne lokalne elemente, ki izhajajo iz solin, uporabijo v zdravilne namene. Pojmi, kot so notranji mir, zdravje in dobro počutje, niso samoumevni. To vedo v Mind Hotelu Slovenija 5*, kjer popoln oddih dopolnjujejo z udobjem domače postelje in menijem vzglavnikov.

Začinite oddih po svoje

Oljčno olje, sezonska zelenjava lokalnih pridelovalcev in Piranska sol so rdeča nit vseh jedi resorta LifeClass Hotels & Spa. Privoščite si barvite grižljaje v eni najbolj priljubljenih restavracij v središču Portoroža, Istrian bistro & Tapas baru. Za "piko na i" pa še koncert klavirske glasbe in večkrat nagrajena torta s solnim cvetom v Café Centralu.

Prepustite se morju

Šumenje morja v kombinaciji s plavanjem nas umiri ter deluje osvobajajoče. Komaj čakamo na skok v morske globine. Prenovljena plaža Meduza bo s svojo ponudbo domačih sladoledov, osvežilnih napitkov in udobnih ležalnikov poskrbela za pravo doživetje. Zvečer pa si privoščite sproščanje ob meditativni glasbi v ogrevanih, z morsko vodo napolnjenih bazenih Sea Spa ali tistih s termalnim Pramorjem. Za domov pa - žepna SOuL!

Vdihnite zrak s polnimi pljuči!

Morski zrak na priobalnem območju je obogaten z zdravilnimi negativnimi ion. Nič čudnega torej, da se ob morju bolje počutimo, naše misli se zbistrijo, telo je bolj okretno, mi pa nasmejani. Sprehodite se do Sečoveljskih solin.