O-STA

Fluke Corporation je kupila PRÜFTECHNIK, vodilno družbo na področju preverjanja zanesljivosti

EVERETT, Washington--(BUSINESS WIRE)-- Fluke Corp., vodilno globalno podjetje na področju merilnih naprav in naprav za testiranje, je kupil PRÜFTECHNIK, vodilno podjetje na področju poravnave laserskih žarkov, nadzora pogojev in neuničujočih preizkusov, s sedežem v nemškem Ismaningu.

"Flukov nakup podjetja PRÜFTECHNIK odraža vedno večji pomen, ki ga kupci pripisujejo sistemom za merjenje zanesljivosti, s katerimi vzdržujejo optimalne delovne pogoje za svojo opremo," je dejal Marc Tremblay, predsednik Fluke Corporation. "To podjetje nam bo omogočilo uvedbo naslednje generacije rešitev za naše stranke v industriji."

Fluke Corporation

Za podatke o orodjih in aplikacijah ter svojem najbližjem distributerju Fluke, pišite Fluke Corporation, P.O. Box 9090, Everett, WA USA 98206, pokličite (800) 44-FLUKE (800-443-5853), fax (425) 446-5116, e-mail fluke-info@fluke.com ali obiščite internetno stran Fluke na naslovu http://www.fluke.com.

O Fluke

Podjetje Fluke Corporation, ki je bilo ustanovljeno leta 1948, je vodilno na svetu na področju kompaktnih, profesionalnih elektronskih testnih orodij in programov za merjenje in nadzor pogojev. Njegove stranke so tehniki, inženirji, električarji, vzdrževalci in meteorologi, ki nameščajo, popravljajo in vzdržujejo industrijsko, električno in elektronsko opremo in kalibracijske procese.

O PRÜFTECHNIK

PRÜFTECHNIK je vodilno podjetje na svetu na področju vzdrževalne opreme, ki nudi širok nabor izdelkov, storitev in izobraževanj, prilagojen potrebam vzdrževalcev na področju poravnave laserskih žarkov, vibracijskih analiz, nadzora pogojev in neuničujočega testiranja. Veliko število podjetij po vsem svetu zaupa našim rešitvam za zanesljivo vzdrževanje rotacijskih strojev, ki temelji na oceni dejanskega stanja strojev.

Fluke je registrirana znamka Fluke Corporation. Imena dejanskih podjetij in izdelkov omenjenih v tem besedilu so lahko znamke svojih lastnikov. Za več informacij obiščite internetno stran Fluke.

Izvirno različico tega besedila si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190719005046/en/

Kontaki
Susan Israel
Višja vodja odnosov z javnostmi
(425) 446-6356
susan.israel@fluke.com

Vir: Fluke Corporation