O-STA

Rihannina modna revija Savage X Fenty Show bo v petek, 20. septembra, ekskluzivno na voljo po vsem svetu na storitvi Amazon Prime Video

CULVER CITY, Kalifornija in New York -- (Business Wire) -- Amazon Prime Video predstavlja težko pričakovano modno revijo Savage X Fenty Show, ki se bo odvila že drugo leto zapored in bo proslavila novo jesensko/zimsko kolekcijo 2019 glasbene in modne ikone Rihanne.
Izjemnega modnega doživetja bomo deležni na tednu mode v New Yorku v povezavi z NYFW: The Shows, kjer bodo različni modeli, igralci in plesalci, oblečeni v divjo najnovejšo modo, predstavili novo vrsto senzualnosti, v kateri se drža sreča z individualnostjo. Savage X Fenty Show bo na ogled izključno na storitvi Amazon Prime Video v več kot 200 državah in območjih po celem svetu, in sicer od petka, 20. septembra.

Kot nadaljevanje lanskoletnega revolucionarnega dogodka bo Savage X Fenty Show letos šla še stopničko višje. Zvezdniški večer bo predstavljal radikalen odmik od tradicije, edinstven dogodek, ki bo združil glasbo, modo in kulturo. Na vsakem vogalu bodo zanimiva presenečenja, kot so nastopi najpopularnejših glasbenikov, s katerimi bo Savage X Fenty Show premierno predstavila drzno jesensko/zimsko kolekcijo 2019.

"Ne morem biti srečnejša, saj bodo letos vsi imeli popoln dostop do Savage X Fenty Show! Delamo na tem, da bo modna revija za gledalce drzno, seksi in nadvse energično doživetje," je dejala Rihanna.

"Rihanna je osvojila svet glasbe, filma, mode in lepote. Na novo je izumila idejo, kakšno bi moralo biti modno žensko spodnje perilo za globalno publiko. Znamka se pristno zavzema za tisto, kar opolnomoči človeka, kot je vključenost, pozitivna samopodoba in zabava! Savage X Fenty Show obljublja, da bo revolucionarno in resnično edinstveno doživetje in vzhičeni smo, da lahko kupcem po svetu omogočimo ekskluziven sedež v prvi vrsti," je dejala Jennifer Salke, vodja produkcijske hiše Amazon Studios.

Po modni reviji v živo, bo letošnja Savage X Fenty Show po svetu ekskluzivno na voljo na storitvi Amazon Prime Video in bo gledalcem omogočila vstop v svet Savage X Fenty osebno ali od doma in tako tudi možnost, vsakič znova podoživeti dogodek. Amazon Prime Video bo ekskluzivno nudil tudi vpogled v zakulisje modne revije.

Modna revija Savage X Fenty Show je bila ustvarjena pod umetniškim vodstvom Rihanne in Savage X Fenty. Podjetji PRODJECT in divizija podjetja Endeavor Content za vsebine brez scenarijev sta producenta, Rihanna pa izvršna producentka.

O SAVAGE X FENTY

Glasbena in modna ikona Rihanna se je lotila novega podviga: oblikovanja ženskega spodnjega perila. Navdušila se je nad tem, da bo ustvarila linijo spodnjega perila, ki se prilega različnim odtenkom kože in oblikam postave. Savage X Fenty proslavlja neustrašnost, samozavest in vključenost. V sodelovanju s podjetjem TechStyle Fashion Group je znamka povzročila revolucijo na tem segmentu in na novo definirala trženje izdelkov, saj je prilagodila cene vsem uporabnikom in izboljšala izbiro. "Želimo, da bi bili ljudje videti dobro in da bi se tudi počutili dobro," je pojasnila Rihanna, ki k projektu Savage X pristopa z enako mentaliteto kot k vsem svojim projektom - da bi ustvarila nekaj novega in svežega, s čimer se lahko vsakdo poistoveti in da bi se ljudje v njenih izdelkih počutili samozavestno. "Želimo, da bi se ljudje počutili seksi in se pri tem tudi zabavali." Velikosti nedrčkov 32A-46DDD ter spodnje perilo in spalna oblačila velikosti XS-3X lahko kupite na spletni strani Savage X Fenty: www.SavageX.com.


O AMAZON PRIME VIDEO

Amazon Prime Video je premijska storitev, ki strankam ponuja obširno zbirko digitalnih videov - vse, kar si stranke želijo, lahko brez težav najdejo na enem mestu.

Vključeno v paket Prime: Oglejte si na tisoče priljubljenih filmov in televizijskih oddaj, vključno s priznano produkcijo Amazon Originals, ki vključuje serije The Marvelous Mrs. Maisel, ki je dobitnica nagrade Emmy, Tom Clancy's Jack Ryan, Homecoming, Hanna, Fleabag, Good Omens, The Boys, Donald Glover's Guava Island, Manchester by the Sea in The Salesman, ki sta dobila oskarja, The Big Sick (Ljubezen na prvo bolezen) in Cold War (Hladna vojna), ki sta bila nominirana za oskarja, in kritiško priznan film Beautiful Boy (Lepi fant), ekskluzivne oddaje, šport v živo, vključno z oddajo Thursday Night Football, in licenčno in samostojno objavljeno vsebino, ki je na voljo v več kot 200 državah in območjih po svetu.


Oglejte si še več na programih Prime Video: Naročniki storitve Prime lahko v ZDA izberejo več kot 150 programov, med drugim HBO, Cinemax, STARZ, SHOWTIME, CBS All Access, NBA League Pass in MLB.tv, in to brez aplikacij ali uporabe kabla. Samo plačajte tiste, ki jih želite gledati, in kadarkoli prekličite program. Oglejte si celoten seznam programov, ki so na voljo na spletni strani amazon.com/channels.


Izposodite si ali kupite: Uživajte v na stotine in tisoče naslovih, vključno z novimi filmi in celotnimi sezonami trenutnih televizijskih oddaj, ki so za izposojo ali nakup na voljo za vse stranke Amazona.


Takojšen dostop: Glejte vašo priljubljeno vsebino kjerkoli in kadarkoli želite z aplikacijo Prime Video - na vaši pametni televiziji, mobilni napravi, televiziji Fire, televiziji, Apple Chromecastu, igralni konzoli, Comcastu X1 ali na spletu. Celoten seznam kompatibilnih naprav si lahko ogledate na spletni strani amazon.com/howtostream.


Izboljšano doživetje: privoščite si vsak ogled v ultravisoki ločljivosti in v visokem dinamičnem razponu (HDR), če vsebina to omogoča. Pojdite v zakulisje vašega najljubšega filma ali televizijske oddaje z ekskluzivnim dostopom X-Ray, ki ga omogoča IMDb. Shranite vsebino za poznejši ogled in izberite mobilni prenos za ogled brez povezave.


Poleg dostopa do filmov in televizijskih oddaj, ki so vključeni v Prime, članarina Prime vključuje možnosti izjemno hitre brezplačne dostave vseh kategorij, ki so na Amazonu - več kot dva milijona pesmi ter na tisoče seznamov predvajanj in glasbenih postaj na Prime Music, varno shranjevanje slik s Prime Photos, neomejeno branje s Prime Reading, neomejen dostop do kataloga zvočnih knjig z Audible Channels for Prime, vedno svežo izbiro brezplačnih digitalnih iger in igričarskih produktov s Twitch Primom, zgodnji dostop do izbranih Lightning Deals, ekskluziven dostop in popusti na različne stvari itd. Če se želite naročiti na Prime ali želite izvedeti več o njem, obiščite spletno stran: amazon.com/prime.

O Amazonu

Amazon zasleduje štiri poglavitna načela: osredotočenost na stranke, ne na konkurenco, strast do inovacij, zavezanost k operativni odličnosti in dolgoročno razmišljanje. Odzivi strank, nakupovanje z enim klikom, osebna priporočila, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tablets, Fire TV, Amazon Echo in Alexa so nekateri od izdelkov in storitev, ki so dostopni na Amazonu. Za več informacij obiščite spletno stran amazon.com/about in sledite @AmazonNews.

Izvirnik je na oglen na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190826005454/en/

Kontakti

Kontakti za medije: 

The Lede Company

Amanda Silverman

Amanda.Silverman@ledecompany.com


Cara Hutchison

Cara.Hutchison@ledecompany.com


Emma Parker

Emma.Parker@ledecompany.com


Savage X Fenty

Emma Tully

etully@savagex.com


Amazon Prime Video

Alana Russo

Alana.Russo@amazonstudios.com


Vir: Amazon