O-STA

Ally, vodilna OKR rešitev, zbrala 15 milijon dolarjev v B krogu financiranja, v katerem izstopa Tiger Global Management

Financiranje bo dodatno pospešilo vlaganje družbe Ally v globalno prodajo in marketing, razširilo ponudbo izdelkov in okrepilo profesionalne storitve

SEATTLE - (BUSINESS WIRE) - Ally, ena vodilnih družb na področju zagotavljanja programskih rešitev za postavljanje ciljev in upravljanje poslovne učinkovitosti, je sporočila, da je izvedla drugi krog financiranja, oziroma financiranje serije B, na čelu katerega je bil Tiger Global Management, LLC, investicijska družba s sedežem v New Yorku, znana po vlaganju v strateška, inovativna podjetja, kot so Facebook, Flipkart, Slack in Stripe. Prvotni vlagatelji Accel, Vulcan Capital in Founders Co-op so prav tako sodelovali tudi v tem krogu.

Ally zagonskim podjetjem in večjim podjetjem pomaga pospešiti poslovno uspešnost s prilagajanjem, agilnostjo in transparentnostjo in jih tako prilagodi hitremu tempu potreb njihovih razvijajočih se trgov. Izdelek družbe Ally temelji na OKR metodi definiranja ciljev in ključnih rezultatov (OKR - objectives and key results), operacijskem modelu za vodenje agilnih podjetij, ki so ga popularizirali Google in druge vodilne družbe na tem področju.

Rešitev družbe Ally, ki je na voljo od leta 2018, uporablja na stotine vodilnih organizacij v več kot 70 državah. Med njenimi strankami so hitro rastoča zagonska in velika podjetja, kot so Slack, Remitly, DoorDash, UrbanClap, Nike in InVision.

Financiranje serije B sledi 8 milijonov dolarjev vredni seriji A, ki se je zaključila julija letos, in zvišuje skupno financiranje družbe na 26 milijonov dolarjev. Ally je v zadnjih treh mesecih pridobil več kot 100 novih strank in podvojil število zaposlenih.

"Navdušeni smo nad partnerstvom z družbo Tiger Global in hvaležni za močno podporo našim obstoječim vlagateljem, družbam Accel, Vulcan Capital, Founders Co-op in Lee Fixel. Investicijska podpora družbe Tiger Global je odraz močne rasti družbe Ally in njene vizije za vzpostavitev novega poslovnega operacijskega sistema, ki poganja sodobna podjetja in zagotavlja izjemne rezultate prek prilagajanja, agilnosti, transparentnosti in prek na podatkih temelječe izvedbe," je povedal Vetri Vellore, ustanovitelj in izvršni direktor družbe Ally.

Ally bo še naprej učinkovito širil globalno prodajo, trženje in strokovne storitve, obenem pa tudi izdatno vlagal v večanje ponudbe izdelkov in tako utrjeval status družbe kot vodilne na novem področju programske opreme za upravljanje poslovne uspešnosti.

"Podjetja vseh velikosti z željo po izboljšanju rezultatov prehajajo k prilagodljivim, agilnim in na podatkih temelječih poslovnim procesom. OKR rešitev družbe Ally izboljšuje produktivnost in navdušeni smo nad partnerstvom z Vetrijem in ekipo družbe Ally," je povedal Scott Shleifer, partner prek družbe Tiger Global.

O družbi Ally:

Ally je rešitev za strateško določanje ciljev in upravljanje poslovne uspešnosti, ki podjetjem omogoča preklop od tradicionalnega, razvezanega načrtovanja in izvajanja k sodobnemu, na načelu OKR temelječem modelu, ki poganja močno prilagajanje, agilnost, transparentnost in opolnomoča zaposlene. Rešitev Ally omogoča neverjetno enostaven prehod k OKR in njegovo gladko integriranje v dnevno delo uporabnikov. Platforma ima vgrajene najboljše prakse OKR in omogoča gladko integracijo s številnimi poslovnimi sistemi, kot so Slack, Salesforce, Jira, Smartsheet, Asana, in ZenDesk. Celostne poslovne storitve družbe Ally zagotavljajo trajno podporo, osredotočen trening in vodenje, s čimer zagotavljajo najboljše prakse za uresničitev in uspešno upravljanje sprememb. Od njenega zagona leta 2018 je po rešitvi Ally poseglo na stotine vodilnih organizacij v več kot 70 državah.

Več informacij je na voljo na spletni strani ally.io.

Za informacije o vznemirljivih novih priložnostih obiščite našo karierno stran.

O družbi Tiger Global Management:

Tiger Global Management, LLC, je investicijska družba, ki ima kapitalske vložke na globalni ravni. Osredotočena je predvsem na internet, programsko opremo, finančno tehnologijo ter na potrošniški in industrijski sektor. Strategija za zasebni kapital ima desetletno investicijsko obzorje in cilja na zasebna podjetja, usmerjena k rasti. Med takšnimi investicijami je bilo doslej najti podjetja, kot so Spotify, Harry's, Warby Parker, Peloton, JD.com, Facebook, LinkedIn, Yandex, Mail.ru Group, Despegar, Ola in Flipkart. Pri javnem kapitalu je poudarek na izrazito skrbnem pregledu posameznih podjetij in na dolgoročnih področjih. Tiger Global Management, LLC, ustanovljen leta 2001, ima sedež v New Yorku in podružnice v Hong Kongu, Singapurju, Bangaloru in Melbournu.

O družbi Accel:

Accel je ena vodilnih družb na področju tveganega kapitala, ki vlaga v ljudi in podjetja od njihovih začetkov ter naprej skozi vse faze rasti podjetja. Acko, Atlassian, BlackBuck, BlueStone, BookMyShow, Braintree, BrowserStack, Cloudera, Collectabillia, CureFit, DJI, Dropbox, Etsy, Facebook, Flipkart, Freshworks, Housing-PropTiger, Lookout Security, Mitra Biotech, MuSigma, Myntra, Ola, Paxata, Portea, Qualtrics, Samunnati, Slack, Spotify, Supercell, Swiggy, UrbanClap in Vox Media so primeri podjetij, ki jih je družba podprla v zadnjih 30 letih. Accel si prizadeva razumeti podjetnike kot posameznike, ceniti njihovo izvirnost in spodbujati njihove prednosti, saj se veličina ne podreja sterotipom. Za več informacij obiščite accel.com ali www.twitter.com/accel_india

O družbi Vulcan Capital:

Vulcan Capital je več milijard dolarjev vredna investicijska veja Vulcan Inc., družbe, ki jo je ustanovil soustanovitelj Microsofta in filantrop Paul G. Allen. Vulcan Capital zasleduje dolgoročno večanje vrednosti preko portfelja, ki obsega raznolike sektorje in vrste naložb, vse od tveganega kapitala v zgodnji fazi naložb do vrednostih investicij pri javnih naložbah, odkupov z zadolžitvijo, prevzemov in kriznih situacij. Za več informacije obiščite capital.vulcan.com ali www.twitter.com/VulcanInc

O družbi Founders Co-op:

Founders' Co-op je sklad tveganega kapitala za zagonske faze, ki so ga ustvarili ustanovitelji za ustanovitelje. Družba, ki ima sedež v Seattlu, najmočnejšim podjetnikom v regiji Pacific Northwest pomaga graditi podjetja, za podporo katerim se odločajo najboljši svetovni vlagatelji v rast. Kot največji in najstarejši specializiran sklad za zagonske faze v regiji velja za zaupanja vrednega partnerja ustanoviteljev podjetij v zgodnji fazi in za preverjeno dostopno točko do toka poslov v zagonski fazi in onkraj v regiji Pacific Northwest za vlagatelje iz drugih predelov. Več informacij je na voljo na founderscoop.com in www.twitter.com/founderscoop

Izvorna različica sporočila je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191024005156/en/

Kontakt Jessica Baum press@gotoally.com Vir: Ally